Jurnalist celebru, TRAGEDIE uriașă. I-au MURIT ambii copii, la diferență de TREI săptămâni: "Avem nevoie de timp pentru a ne vindeca RĂNILE"

Un jurnalist celebru trece prin clipe de coșmar. Ambii copii i-au murit la diferență de trei săptămâni.

La 86 de ani, jurnalistul Larry King trece prin momente grele, iar anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook. Acesta și-a pierdut ambii copii, în decurs de trei săptămâni. Fiul său, Andy King, în vârstă de 65 de ani, a decedat la sfârșitul lunii iulie din cauza unui atac de cord, iar fiica sa, Chaia King, în vârstă de 52 de ani, a murit  săptămâna trecută, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar.

„Cu tristețe și cu inima frântă, anunț pierderea celor doi copii ai mei, Andy King și Chaia King. Amândoi erau suflete bune și blânde și le vom simți lipsa. Andy a sfârșit din viață în mod neașteptat din cauza unui atac de cord pe 28 iulie, iar Chaia a decedat pe 20 august, la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Niciun părinte nu ar trebui să își îngroape copilul. Eu și familia mea vrem să vă mulțumim pentru gândurile bune și urările transmise. În acest moment, avem nevoie de puțin timp și discreție pentru a ne vindeca rănile. Vă mulțumesc că respectați asta”, a transmis Larry King pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel