Julia Roberts. De ce afirmă că și-a riscat cariera

Actriţa Julia Roberts consideră că şi-a asumat un risc privind cariera sa după ce a decis să nu facă operaţii estetice şi spune că a recurs la yoga pentru a-şi menţine frumuseţea naturală.

Actriţa Julia Roberts, în vârstă de 47 de ani, care este şi imagine a brandului Lancome, a vorbit recent, într-un interviu pentru revista You, despre presiunile la care sunt supuse vedetele de la Hollywood pentru a recurge la operaţii estetice, scrie contactmusic.com.

"După standardele de la Hollywood, cred că mi-am asumat deja un risc uriaş pentru că nu am apelat la un lifting facial. Dar le-am spus celor de la Lancome că îmi doresc să fiu un model care îmbătrâneşte, aşa că trebuie să mă păstreze ca imagine încă cel puţin cinci ani, până când o să am peste 50 de ani", a spus Julia Roberts.

CITEȘTE ȘI: Vedete, sfaturi despre viață. Și-ar fi dorit să le primească în tinereţe

Actriţa susţine că a reuşit să îşi păstreze frumuseţea naturală la vârsta a doua "practicând yoga la un nivel mult mai asumat" şi renunţând la toate lucrurile inutile din viaţa sa. Viaţa personală liniştită, despre care s-a scris şi vorbit foarte puţin în cazul lui Roberts, deşi este o vedetă internaţională de 20 de ani, a contribuit, de asemenea, la menţinerea unui tonus şi a unei imagini tinere, este de părere vedeta.

"Este vorba de a nu ţine cu dinţii de lucruri, de a nu acumula frustrări, de a face ordine în viaţă, a elibera mintea de lucruri inutile şi negative, de a renunţa la tot ceea ce te împovărează mintal şi emoţional. Viaţa mea are acum un caracter lejer, ceva ce mă face să nu iau toate lucrurile foarte în serios. Asta este fericirea!", a declarat Roberts.

Declaraţiile actriţei vin în contextul în care Renee Zellweger a surprins presa şi fanii recent, chipul său fiind schimbat într-atât de mult încât unii au spus că este de nerecunoscut.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel