"Jos labele de pe mănăstirile Bucovinei", mesajul unui liberal către Ponta

Prin afişele electorale cu Mănăstirea Voroneţ, PSD încearcă să-şi pună ştampila pe credinţa creştin-ortodoxă, pe Dumnezeu şi pe Biserică, a afirmat, duminică,  liderul PNL Suceava, deputatul PNL, Alexandru Băişanu.

 Alexandru Băişanu a spus că el, ca bucovinean şi creştin-ortodox, nu poate concepe ca PSD să-şi pună ştampila pe credinţă, Dumnezeu şi Biserică, arătând că PSD a amplasat afişe electorale cu sigla partidului aplicată peste Mănăstirea Voroneţ, scrie Mediafax.

"Îi spun lui Victor Ponta: Jos labele de pe credinţa creştin ortodoxă şi de pe bisericile şi mănăstirile Bucovinei!", a afirmat Băişanu.

El a arătat că, prin acţiunile de acest tip, PSD arată că este un partid disperat.

"PSD e un partid disperat. A ajuns acolo unde e datorită nouă, care am fost corecţi. Pierzând cel mai puternic aliat, îşi dă seama că e singur cu doi păduchi: UNPR şi PC", a spus Băişanu.

El a adăugat că, fiind în data de 4 mai, poate numi "patru mai comunişti decât Stalin", enumerându-i pe Victor Ponta, Liviu Dragnea, Ilie Sârbu şi Daniel Constantin.

Liderul PNL Suceava a mai arătat că la alegerile europarlamentare ar trebui să iasă la vot cât mai mulţi români pentru ca europarlamentarii aleşi să reprezinte România, şi nu Ungaria şi s-a întrebat cum se poate să fii mândru că eşti român având ministru al Culturii un ungur.

Ulterior, într-o conferinţă de presă, Băişanu a spus că prin declaraţia sa în ceea ce îl priveşte pe ministrul Culturii a expus o opinie personală, iar preşedintele PNL, Crin Antonescu, a arătat că acesta nu a exprimat poziţia oficială a partidului.

Citește și: Băsescu, mesaj către Ponta aflat în campanie

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel