Urmărește emisiunea live


Băsescu, mesaj către Ponta aflat în campanie

Traian Băsescu a ținut să-i transmită premierului, care se afla, duminică, la Satu Mare, că s-a exagerat pe concentrarea Guvernului pe campania electorală. Ironic, Băsescu a spus că îi la Satu Mare Ponta poate găsi bărci și jandarmi care să-l plimbe prin apă dacă se duce la inundații. 

Băsescu a spus că mai remarcă un evenimet interesant din ziua de duminică.  "În timp ce era copios fluierat la Certeze, primul ministru a simțit nevoia să spună că are de transmis și un mesaj de la mine, crezând că așa se vor opri și fluierăturile. Vrea să vă spun că nu i-am dat niciun mesaj să transmită. Nici nu aș fi putut să o fac, după grobianismul pe care l-a arătat peste zi.

Eu nu am fost la Certeze nu pentru că n-am putut să ajung, ci pur și simplu pentru că situația din Ucraina a reclamat consultări cu parteneri în această zi, iar lucrul acesta trebuia făcut de la București. Nu puteam să-l fac de la Certeze.

În orice caz eu îl asigur că va găsi și bărci și jandarmi care să-l plimbe prin apă dacă se duce la inundații. Sunt convins că oamenii așteaptă măsuri nu povești de la Victor Ponta" a declarat Traian Băsescu. 

Declarația președintelui Traian Băsescu vine în contextul în care Victor Ponta a declarat, duminică,  în judeţul Satu Mare, unde avea loc "Sâmbra Oilor", că Traian Băsescu nu a putut să vină, dar l-a rugat pe el să îi salute pe toţi cei prezenţi, el arătând că preşedintele "nu o să mai vină o perioadă".

"Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit azi cu gândul la România. Preşedintele ţării nu a putut să vină. M-a rugat pe mine să vă salut pe toţi. Dânsul nu o să mai vină o perioadă, însă vă transmit din partea tuturor celor care conduc azi România faptul că Ţara Oaşului, că judeţul Satu Mare, aşa cum spunea domnul preşedinte, are nevoie după foarte mulţi ani de secetă, are nevoie de investiţii, are nevoie de dezvoltare şi că împreună, toţi cei care vrem binele acestei zone şi acestei ţări, le vom face în continuare", le-a spus Ponta celor prezenţi.

Citește și: Veste neașteptată pentru "pălincari". Ce le-a promis Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel