Jojo, anunț după vacanță: N-am plănuit să ne mărim familia. Lucrurile sunt serioase

Jojo (Cătălina Grama) a făcut anunțul pe Facebook, după vacanța petrecută alături de familia ei.

"N-am plănuit să ne mărim familia în vacanţa asta. Paul Ipate a venit la mine cu un pisoi tărcat, alb cu portocaliu, şi mi-a spus că pot să zic orice, dar pisoiul merge cu noi acasă. Paul nu e un mare fan pisici, aşa că mi-am dat seama că lucrurile sunt serioase. Pisicile fuseseră abandonate la Dunăre ca să se înece şi au fost salvate de noii noştri prieteni din Sf. Gheorghe, gazdele noastre, Anca, Cristi şi Călin ZEN Eco Villa. Aşadar, mai întâi a apărut Sfântu'. Am discutat că nu e tocmai simplu să adoptăm un alt animăluţ însă am ajuns la concluzia că îl luăm. Copiii au fost în culmea fericirii! Mai ales Achim care nu s-a dezlipit de Sfântu' din ziua în care a ajuns la pensiune", a scris Jojo pe Facebook.

Vezi și: Mihai Morar, după ce soția a născut: Am dormit la maternitate

"Trebuie să recunosc..."

"Ne-am gândit însă că Zora şi Achim vor trebui să îl împartă pe pisoi ceea ce e destul de greu, mai ales în perioada asta când personalitatea Zorei e din ce în ce mai puternică. Aşa că ne-am hotărât să o luăm acasă şi pe Alba. Şi uite aşa, doi pisoi care au fost aruncaţi de stăpânii lor au ajuns stăpânii inimilor noastre. Au călătorit de la Sf Gheorghe până în capitală şi de ieri s-au mutat în noua lor casă. Azi-noapte au avut super energie.

Trebuie să recunosc că e un pic mai greu cu 4, mai ales că toţi trebuie hrăniţi, alintaţi şi aşa mai departe. În plus pisoii nu au prea dormit noaptea trecută aşa că mi-am amintit cum e să ai bebeluşi. Dar merita fiecare secundă! Familia noastră acum e şi mai veselă şi mai frumoasă. Bun venit în familie Alba şi Sfântu", a mai scris actrița.

Vezi și: Cornelia Catanga, supărare mare, înainte de infarct: "Îmi este silă. Când am auzit că...."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel