Johnny Depp, violent. ”100.000 de dolari dacă îmi tragi un pumn în faţă”

Sebastian Florea / 10 iul 2018 / 15:02 Salveaza PDF Comentarii
Johhny Deep în City of Lies / captură video youtube
Descriere foto: Johhny Deep în City of Lies / captură video youtube

Johnny Depp a fost dat în judecată pentru că ar fi agresat fizic un membru al unei echipe de filmare.

Actorul Johnny Depp a fost dat în judecată pentru că ar fi agresat fizic un membru al unei echipe tehnice în timpul filmărilor de la pelicula 'City Of Lies', informează PA. Gregg 'Rocky' Brooks, managerul echipei de alegere a spaţiilor de filmare, a depus o plângere la un tribunal din Los Angeles, luni dimineaţă, în care afirmă că starul hollywoodian l-a lovit atunci când el încerca să implementeze anumite restricţii de acces pe platou, în timpul filmărilor de la lungmetrajul 'City of Lies'.

Potrivit declaraţiilor sale, incidentul a avut loc pe 13 aprilie 2017, când Johnny Depp, în vârstă de 55 de ani, participa la filmări ce aveau loc în faţa hotelului Barclay, aflat în centrul oraşului Los Angeles. Echipa de producţie avea permisiunea de a filma până la ora locală 19.00 în faţa acelui hotel şi până la ora locală 22.00 în interiorul hotelului. După ce acea permisiune a fost extinsă o dată, producătorii i-au spus că filmările trebuie să se încheie.

El s-a dus să îl informeze în legătură cu acest aspect pe regizorul peliculei, Brad Furman. 'Du-te şi spune-i asta şi lui Johnny Depp', i-ar fi răspuns regizorul. În schimb, Gregg Brooks s-a adresat unui poliţist aflat la faţa locului. Potrivit declaraţiilor sale, Johnny Depp ar fi intervenit imediat şi l-ar fi admonestat: 'Cine dracului eşti? Nu ai niciun drept să-mi spui ce trebuie să fac!'. Apoi, starul hollywoodian s-ar fi enervat şi mai tare şi ar fi declarat: 'Nu dau doi bani pe cine eşti şi tu nu poţi să vii aici şi să-mi spui ce să fac!'.

100.000 de dolari dacă îmi tragi un pumn în faţă

Potrivit plângerii depuse în instanţă, Johnny Depp l-ar fi lovit apoi pe Gregg Brooks de două ori cu pumnul în zona cutiei toracice. Victima agresiunii afirmă că şi-a păstrat calmul, iar acest lucru l-ar fi determinat pe Johnny Depp să îi spună: 'Îţi voi da 100.000 de dolari dacă îmi tragi un pumn în faţă chiar acum'. Apoi, bodyguardul starului american ar fi intervenit şi l-ar fi scos pe actor din zona în care aveau loc filmările.

Gregg Brooks afirmă că respiraţia lui Johnny Depp 'duhnea a alcool' şi că starul hollywoodian consumase droguri pe platoul de filmare. Potrivit spuselor sale, Brooks a revenit la biroul companiei de producţie şi a fost concediat după ce a refuzat să semneze o declaraţie prin care se angaja să nu dea în judecată această firmă, Good Film Productions. În plângerea sa, reclamantul solicită despăgubiri de la Johnny Depp, Brad Furman, producătorul Miriam Segal şi compania Good Film Productions.

Filmul 'City Of Lies'

Printre acuzaţiile formulate de Brooks se numără cele de agresiune fizică şi de concediere abuzivă. Filmul 'City Of Lies' prezintă o anchetă a Departamentului de Poliţie din Los Angeles ce vizează asasinarea în 1997 a rapperului Notorious B.I.G. Pelicula va fi lansată în Statele Unite pe 7 septembrie.

În prezent, Johnny Depp este implicat într-o altă dispută judiciară cu foştii lui manageri şi foştii lui avocaţi, pe care i-a acuzat de înşelăciune şi de provocarea unor pierderi financiare în valoare de mai multe milioane de dolari.

Vezi și: Johnny Depp, probleme de sănătate? Apariție neașteptată a starului


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26