Johnny Deep riscă 10 ani de închisoare, din cauza dragostei purtate câinilor săi

Eroul din celebra serie "Pirații din Caraibe", Johnny Deep, riscă să fie condamnat la 10 ani de închisoare și la plata unei amenzi în valoare de 340.000 de dolari australieni pentru că și-a introdus ilegal câinii în Australia, relatează 20minutes.ch, potrivit Agerpres.

Dacă dosarul ajunge în justiție, Johnny Deep ar putea plăti drastic pentru dragostea pe care o poartă celor doi câini ai săi Yorkshire. 

Și pilotul avionului actorului ar putea face doi ani de închisoare fiindcă nu și-a denunțat patronul.

Actorul s-a deplasat în Australia în luna aprilie pentru filmările la al cincilea lung-metraj al seriei Pirații din Caraibe, iar potrivit cotidianului The Sydney Morning Herald, niciun membru al echipajului și niciun pasager nu a vorbit autorităților despre câinii actorului.

Ei au fost descoperiți doar după ce fotografii ale lor au fost postate pe rețele de socializare și dacă nu ar fost trimiși în Statele Unite de Johnyy Depp, ei ar fi fost eutanasiați.

Conform legii în vigoare în Australia, animalele care intră pe teritoriul țării trebuie să stea în carantină pentru a evita răspândirea unor eventuale boli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel