John Cusack, despre o realitate crudă: Hollywood, un bordel unde oamenii o iau razna

Actorul John Cusack, în vârstă de 48 de ani, a vorbit într-un interviu acordat cotidianului britanic The Guardian despre dificultăţile întâmpinate de tinerii artiști care își doresc să reușească la Hollywood. 

"Nu poţi ajunge sus. (Hollywood, n.r.) este un bordel, iar oamenii o iau razna, cultura de acolo pur si simplu mănâncă actorii tineri şi apoi îi scuipă afară. Este greu să supravieţuieşti fără să îţi găseşti un refugiu", a declarat actorul american, care în prezent îşi promovează cel mai recent film, "Map to the Stars", regizat de David Cronenberg şi în care joacă alături de Julianne Moore, Robert Pattinson şi Mia Wasikowska, potrivit Mediafax.

John Cusack, care și-a făcut debutul în film la 16 ani, apreciază că "Map to the Stars" este brutal de sincer, tema producției fiind obsesia de a deveni vedetă şi modul în care celebrităţile tinere pot ajunge în cele mai proaste situaţii posibile.

"Am prietene actriţe care sunt trase pe linie moartă la 29 de ani, pentru ca industria vrea ceva nou şi fierbinte de 22 de ani. Spui că este pornografie infantilă... e ciudat!", a mai spus John Cusack, comentând o scenă din film în care se sugerează că o actriţă de 26 de ani este considerată ca fiind "la menopauză" de colegii săi mai tineri.

John Cusack, care are o carieră cinematografică de peste trei decenii, a vorbit și despre cât de mult s-au schimbat oamenii în timp: "Când eram eu tânăr, oamenii aveau grijă de tine. Existau şi oameni de treabă în industrie. Când am venit în Los Angeles, Rob Reiner mi-a spus «Vino şi stai în casa mea». M-a învăţat lucruri. Am lucrat cu Pacino, care vorbea cu mine şi mă învăţa. Acum nu se mai întâmplă astfel", a explicat John Cusack.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel