Jocul video 'Fortnite', plasat în stand-by temporar

Celebrul joc video 'Fortnite' a fost plasat în stand-by temporar de editorul său, Epic Games, înainte de lansarea iminentă a unei noi versiuni, însă această decizie a nemulţumit milioane de utilizatori ai săi, informează AFP.

Epic Games, fără să ofere alte explicaţii, a anunţat doar că data de 13 octombrie corespunde finalului sezonului 10 al acestui joc online, ce a fost înlocuit pe platforma sa, duminică seară, cu imaginea unei găuri negre. Mai mulţi utilizatori au publicat înregistrări video ce prezintă universul jocului 'Fortnite aspirat progresiv de o gaură neagră, secvenţă care punea capăt partidelor jucate pe platforma epicgames.com.

Contactat de AFP, editorul nu a dorit să facă declaraţii pe această temă. Sezonul 11 este aşteptat în viitorul apropiat, însă reprezentanţii companiei Epic Games nu au dezvăluit deocamdată data exactă la care cel de-al 11-lea sezon va deveni disponibil online. Versiunea chineză a site-ului jocului 'Fortnite' a lăsat să se înţeleagă că această lansare va avea loc în noaptea de luni spre marţi. După întreruperea jocului, mii de mesaje au fost publicate pe reţelele de socializare de utilizatorii privaţi de jocul lor preferat. 'Hey, FortniteGame, ce-ar fi să ne daţi câteva informaţii despre ceea ce se petrece? Avem cel puţin dreptul de a primi câteva informaţii de la voi, ţinând cont de toţi banii pe care i-am cheltuit pe acest joc', a scris pe Twitter utilizatorul Todd Sinowitz.

'Fortnite încearcă să doboare recordul de persoane care sunt pe cale să privească fix un ecran negru', a glumit utilizatorul King Ye, tot pe Twitter. Alţii au salutat strategie de publicitate folosită de Epic Games, care a făcut din lansarea noului sezon al jocului 'Fortnite' un eveniment mondial, ce a trecut dincolo de graniţele comunităţii de internauţi pasionaţi de jocuri video.

Lansat în iulie 2017, jocul 'Fortnite' ţine treaz interesul celor 250 de milioane de utilizatori ai săi propunând mai multe actualizări pe an, jocul având deja până acum la activ 10 sezoane, lansate în doar 28 de luni. 'Fortnite' îşi datorează succesul formulei sale 'freemium', fiind gratuit şi oferind posibilitatea realizării unor cumpărături în cadrul jocului, putând fi jucat online, pe toate suporturile fizice, de la PC-uri la smartphone-uri şi până la console, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel