JLo și Ben Affleck ar putea fi din nou un cuplu (imagini)

Pexels - JLo și Ben Affleck / cuplu
Pexels - JLo și Ben Affleck / cuplu

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au afișat împreună la casa de pe malul mării, din Miami, a artistei. 

Actorul Ben Affleck și artista Jennifer Lopez sunt din nou un cuplu, după 17 ani de la ruperea logodnei lor. Aceștia au fost împreună în perioada 2002 - 2004. Affleck, în vârstă de 48 de ani și JLo, în vârstă de 51 de ani, nu se mai străduiesc să își ascundă idila. Primele imagini cu cei doi au ieșit la suprafață la începutul acestei săptămâni, surprinzându-i pe proprietatea din Miami a lui Lopez, relatează TMZ

Întâlnire la Miami

Ben Affleck a zburat la Miami pentru a se întâlni cu fosta sa iubită, iar pe aeroport a fost surprins într-o ținută lejeră și cu o pereche mare de ochelari de soare și o șapcă, pentru a-și camufla prezența. Mai târziu a fost observat de paparazzi la reședința de pe malul mării a fostei sale iubite, unde a ieșit pe balcon să fumeze o țigară, fără a încerca să se ascundă de obiectivele aparatelor de fotografiat.  

În ciuda atitudinii degajate ale lui Ben Affleck, Jennifer Lopez a fost mai discretă, intrând și ieșind pe balconul casei sale. Din imagini, foștii iubiți, care conform surselor de la Hollywood, trăiesc în prezent o aventură, nu au afișat semne de afecțiune. În cele din urmă, potențialul cuplu a părăsit superba casă, ieșind pe scări și afișându-se împreună, la fel ca în anii în care formau în mod oficial un cuplu. JLo părea a fi într-o dispoziție foarte bună, zâmbind cu gura până la urechi, în timp ce pleca alături de Ben Affleck.  

Sursă: Instagram - @gloriajlover

S-a despărțit de ARod  

Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, şi fostul jucător al Yankees, Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, s-au logodit la sfârşitul anului 2019. În aprilie 2020, Rodriguez a declarat în The Tonight Show că nunta lor a fost amânată din cauza pandemiei.    

„Vom continua să lucrăm împreună şi să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor şi proiectelor noastre comune. Ne dorim binele unul ceiluilalt şi copiilor noştri. Din respect pentru ei, singurul lucru pe care trebuie să-l precizăm este mulţumirea faţă de toţi cei care ne-au transmis cuvinte frumoase şi sprijin”, au transmis cei doi în aprilie.     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel