Jennifer Lawrence va deveni mamă

Jennifer Lawrence va deveni mamă / Foto: Pixabay
Jennifer Lawrence va deveni mamă / Foto: Pixabay

Actrița Jennifer Lawrence va deveni mamă.

Jennifer Lawrence, actrița care s-a făcut remarcată cu rolul din seria „Jocurile Foamei” așteaptă primul ei copil alături de soțul ei, Cooke Maroney, scrie Tabu.ro. Câștigătoare a premiului Oscar, vedeta are în ultimul timp realizări frumoase nu doar pe plan profesional, ci și în viața personală.

Jennifer Lawrence și Maroney și-au oficializat relația în 2018, când au ieșit pentru prima dată împreună în public. Vedeta și curatorul de artă s-au logodit în luna februarie a anului 2019. Nunta dintre cei doi a avut loc la scurt timp, pe 19 octombrie 2019, în Rhode Island, într-o ceremonie restrânsă care a inclus doar 150 de invitați. Printre aceștia s-au numărat celebrități precum: Adele, Amy Schumer, Kris Jenner și Emma Stone.

Jennifer Lawrence, rănită în urma unei explozii pe platoul de filmare

În luna februarie a acestui an, Actriţa Jennifer Lawrence a fost rănită aproape de zona ochiului de un ciob, în timpul filmărilor la o nouă producţie, în Boston.

Ciobul, provenit de la o explozie controlată pe platoul unde au loc filmările la producţia "Don't Look Up", "a tăiat pleoapa lui Lawrence şi i-a provocat sângerare", potrivit TMZ. Citând două surse apropiate producţiei, publicaţia americană a scris că Lawrence îşi ţinea mâinile pe faţă la momentul sosirii paramedicilor.

Netflix, care va lansa comedia despre doi astronomi, a refuzat să comenteze relatările. Reprezentanţii lui Lawrence nu au răspuns imediat solicitării de a comenta pe marginea acestui incident. Filmul "Don't Look Now", regizat de Adam McKay, are în distribuţie numeroase vedete, printre care se numără Timothee Chalamet, Ariana Grande, Leonardo DiCaprio, Chris Evans şi Meryl Streep. Jennifer Lawrence, în vârstă de 30 de ani, care a câştigat premiul Oscar în 2013 la categoria "cea mai bună actriţă" pentru rolul din "Silver Linings Playbook", nu a mai apărut într-o producţie cinematografică de la "X-Men: Dark Phoenix", în 2019, însă are patru filme noi în lucru, conform IMDB.com.

VEZI ȘI: Apartamentul lui Jennifer Lawrence, scos la vânzare. Sumă impresionantă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel