Iuliana Beregoi şi-a luat permisul de conducere. Ce bolid a primit de ziua ei

Foto: Facebook, Iuliana Beregoi
Foto: Facebook, Iuliana Beregoi

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră, Iuliana Beregoi, a devenit oficial șoferiță. Tânăra este mai fericită ca niciodată şi, cum era de aşteptat, a ţinut să împărtăşească vestea cea mare cu fanii în online.

Cu câteva săptămâni în urmă, cu ocazia zilei sale de naștere, Iuliana și-a cumpărat un bolid de lux, Este vorba despre un Porsche Macan, gri închis, scrie wowbiz.ro. Mașina este o adevărată bijuterie pe roți și a costat 90 de mii de euro. Încă de atunci vedeta spunea că pe lista ei de priorități este să-și ia carnetul, pentru a-și putea conduce singură mașina.

Chiar dacă prima dată a picat examenul de traseu, artista nu s-a lăsat descurajată și a continuat să încerce. Iată că a doua dată a fost cu noroc pentru tânăra cântăreață. Primul examen pe care l-a dat cântăreața a fost programat la doar o săptămână după ziua de naștere a vedetei. Imediat ce a ieșit de la examen solista a împărtășit victoria personală cu fanii ei, prin intermediul contului său de Instagram. „Am luat examenul, din a două. Din prima l-am picat, nu contează, l-am luat din a doua. Sunt super fericită. Merg să-mi fac poza pentru carnet”, a spus Iuliana Beregoi pe Instagram.

Artista a mai spus că primul lucru pe care a vrut să-l facă a fost să meargă acasă și să urce în bolidul său de lux. Vedeta a ajuns la locuința sa din Republica Moldova de unde a luat mașina, cu care a pornit imediat pe străzi. Chiar dacă este începătoare, Iuliana este responsabilă şi foarte atentă atunci când urcă la volan, spun apropiaţii.

Iubire pe ascuns?

Nu se putea ca Iuliana să lipsească de la Untold. Nu a mers singură acolo, ci alături de Ceanu, cel despre care Eva Măruță a spus că ar fi iubitul ei. Cei doi și-au aruncat priviri peste priviri în filmarea cu pricina și, chiar dacă nu au confirmat faptul că au o relație, fanii sunt din ce în ce mai siguri că între ei există ceva mai mult decât o prietenie. Internauții au descoperit imediat faptul că tinerii au o chimie uluitoare! Postarea a strâns aproape 18.000 de aprecieri în mai puțin de o zi de la publicare și sute de comentarii. „Sincer, mai aveau puțin și se pupau”, „Sunteți cei mai frumoși împreună”, „Eu zic să nu vă mai ascundeți relația că toată lumea și-a dat seama că sunteți împreună”, „Nu că deja v-ați dat de gol”, „Vă potriviți indiferent că sunteți prieteni”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de fani.

Iuliana Beregoi este foarte discretă la capitolul viață personală și rareori vorbește despre subiecte private, pe rețelele sale de socializare, acolo unde este foarte prezentă. Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva zile, în vizită la familia Măruță cu care este prietenă, Iuliana a fost dată de gol de mezina prezentatorului de la PRO TV. Atunci, Eva spunea că artista și Ceanu sunt împreună și chiar a insistat cu această idee. „Iuliana și Ceanu sunt un cuplu! E foarte adevărat”, a spus Eva. Ceanu, vizibil surprins de afirmațiile fetiței, a transmis: „Hai să schimbăm subiectul. Eva, când va crește, îi va lua emisiunea lui Cătălin”, însă zvonurile nu au fost confirmate sau infirmate până în acest moment, scrie Click.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel