Iulia Vântur recunoaște că Moga va rămâne mereu în viața ei

,,Cu el am învățat ce este dragostea adevărată și pură" a declarat Iulia Vântur, după o relație de patru ani cu Marius Moga. Frumoasa vedetă a fost întrebată dacă este dificil să fie singură, iar ea a răspuns nonșalant că ,,nu e dificil deloc".

 ,,Atunci când ești într-o relație de lungă durată, mare parte din energia și atenția mea i-am acordat-o lui Marius. Așa e când iubești și vrei ca omul respectiv sa simtă ce ai tu de oferit", a spus cu sinceritate Iulia.

 Ea este conștientă de valoarea timpului pe care l-au petrecut împreună și mai ales de faptul că Moga va rămâne veșnic în sufletul ei, indiferent dacă va mai fi cu altcineva sau nu. ,,Am învățat multe și am crescut și evoluat împreună. Ne-am modelat unul pe celalalt.  Am învățat ce înseamnă dragostea adevarată și pură, mai ales după ce am terminat relația. Abia după, am simțit dragostea aia necondiționată - când nu mai vreau nimic de la el, ci doar să-i fie bine", a mărturisit prezentatoarea de la "Dansez pentru tine".

 Mai mult, blonda a declarat că relația lor nu s-a încheiat din cauza infidelităților, ci pentru că viețile lor mergeau în direcții separate. ,,Sunt anumiți oameni în viața fiecăruia dintre noi care rămân pentru totdeauna. Locul lui Marius va rămâne acolo", a concluzionat Iulia Vantur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel