Iulia Vântur, nou videoclip, în limba hindi. Salman Khan, scene de dragoste cu altă femeie - VIDEO

Iulia Vântur, nou videoclip, în limba hindi. Salman Khan, scene de dragoste cu altă femeie  / Foto: Facebook Iulia Vântur
Iulia Vântur, nou videoclip, în limba hindi. Salman Khan, scene de dragoste cu altă femeie / Foto: Facebook Iulia Vântur

Iulia Vântur a lansat un videoclip în care cântă în limba hindi. 

Iulia Vântur a lansat oficial, sâmbătă, 22 ianuarie, videoclipul unei piese de dragoste, care se numește ”Main Chala”. În această piesă, românca cântă în limba hindi alături de Guru Randhawa, un muzician celebru în India. În acest videoclip, actorul Salman Khan apare alături de Pragya Jaiswal, o actriță cunoscută pentru filmele realizate în dialectul telugu (Tollywood), amândoi având mai multe scene de dragoste împreună, scrie Indian Express.

Videoclipul pare că are deja de succes pe Youtube. În doar patru ore de la lansare, acesta a înregistrat peste 2,7 milioane de vizualizări. Se zvonește că Salman Khan și Iulia Vantur sunt împreună. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a negat sau confirmat acest lucru. Cei doi vor colabora într-o serie de proiecte. Iulia Vântur s-a mutat în India acum șase ani. În decursul acestor ani, românca a devenit celebră în India și pare că activitatea ei este apreciată acolo. Ultima dată, Iulia Vântul a venit în România în anul 2021, în perioada sărbătorilor de Paște. Atunci ea și-a revăzut familia și a avut mai multe apariții la TV.

Iulia Vântur, despre secretul succesului în India. Mâna destinului

În cadrul unei ediții a emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, Iulia Vântur a vorbit despre evoluția ei în India, unde a devenit celebră. Ea a precizat că nu a avut un plan stabilit şi că datorează acest succes lui Dumnezeu.

Iulia Vântur cântă, dansează și joacă în filme, fiind o vedetă pe care jurnaliștii străini o caută la fiecare apariție pe covorul roșu. Întrebată cum a început totul, Iulia Vântul a spus că a fost mâna destinului.

„Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gașcă de prieteni. M-au rugat să cânt o piesă în română. Am ales un colind, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinților mei de Crăciun. Le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1", a spus Iulia Vântur. Vezi mai mult AICI.

VEZI ȘI: Iulia Vântur o face praf pe Loredana Groza. Una cu Salam, alta cu Salman, lovitură de grație: 97 de milioane deja

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel