Iulia Vântur, însărcinată. Vedeta, informații despre sarcină și relația cu Salman Khan

Iulia Vântul se află într-o relație cu faimosul actor bollywoodian Salman Khan. 

Vedeta s-a stabilit în India unde cântă. Presa a scris în ultima perioadă că Iulia Vântur ar fi însărcinată. Prezentă în România, Iulia Vântur a discutat despre o posibilă sarcină, scrie CanCan.

"Este foarte bine înapoi în ţară, m-am revăzut cu prietenii şi am făcut doar lucruri care mi-au plăcut foarte tare, deci mă simt foarte bine. Mi-a fost dor de părinţi, dar o să-i revăd în curând, de prietena mea cea mai bună, da... de oameni în general! Dar ţin legătura cu ei, aşa că... nu-i nicio problemă! Toate lucrurile le-am luat acolo, doar oamenii îmi lipsesc. Nu, nu sunt gravidă! Ce o vrea Dumnezeu şi când o vrea Dumnezeu. Nu m-am gândit la asta. (n.r. dacă îşi doreşte băiat sau fetiţă) Nu lucrez la un copil, nu mi-am planificat asta, cred că se întâmplă atunci când trebuie.

E vorba şi de decizia Universului. Uite ce inel am! Frumos, nu? Nu mai pot cu toate astea, i-a dat inelul, i-a luat inelul, a venit, a plecat, s-a întors... Măi, e un lucru firesc să mă întorc acasă, în România, e un lucru firesc să mă duc acolo în India, adică hai să nu mai facem atâta tam-tam pe nişte lucruri care sunt atât de fireşti şi atât de normale", a spus Iulia Vântur, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel