Iulia Albu te învață ce nu trebuie să faci niciodată în bucătărie!

Pe lângă modă, Iulia Albu e pasionată și de gătit! Astfel, Domnița de Alba, cum îi place să i se spună, a început să petreacă timp considerabil și în bucătărie.

Se pare că acest lucru a inspirat-o atât de tare încât vedeta a scris pe site-ul ei, www.iuliaalbu.com , un articol despre 5 lucruri scandaloase pe care nu trebuie să le facem niciodată în bucătărie! Iată-le! 

(oar_w460)

“1. Nu linge niciodată cuțitul de unt

În primul rând ar trebui să stabilim care anume este cuțitul de unt si cum: scurt, lat, fără supărare, chiar bont am putea spune. Ați înțeles ideea. Nici măcar Marilyn Monroe nu ar fi sexy dacă ar face-o. În cazul în care nu vă puteți controla pornirile, încercați un cuțit japonez, evitând totuși partea care taie. Asta pentru a rămâne totuși cu limba ascuțită.

2. Nu așeza marmeladă lângă bulion

Nimic nu este mai neinspirat decât o porție de clătite cu bulion sau o porție de paste cu marmeladă. Deși, sinceră să fiu, acum că mă gândesc la asta, chiar cred că aș putea să fac ultima variantă să funcționeze...

3. Atenție cu ușa de la frigider

Mama îmi spunea mereu că dacă nu voi fi atentă, într-o bună zi, frigiderul îmi va juca o farsă și mă va lovi fix peste bombeu… al nasului, vreau să spun. Pentru alte bombeuri, citiți Marțea neagră. O ușă urâtă metalică, rece, va distruge orice vis și speranță de decor…

(oar_w460)

4. Cine gătește ultimul… gătește mai bine

Impresia artistică face întotdeauna 80% din treabă. Așa că nu simți nevoia să compensezi pentru cei 20% neacoperiți. Orice sare de 70 de procente este perfect satisfăcător. Nu face pe super-eroina și nici nu încerca să salvezi planeta în papuci de plastic, sau cel puțin fă-o într-o pereche de balenciaga dacă chiar insiști. Puțin glamour nu a omorât pe nimeni… încă.

5. Ascunde-ți cu grijă intențiile și NU capitula în fața primei porții de ceviche cu perișoare. Asta mizând pe faptul că iubitul/viitorul fost/fostul actual stăpânește arta războiului culinar cel puțin la fel de bine ca tine…”, a scris Iulia Albu pe blogul său.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel