Iulia Albu, scrisoare către fiica ei, după scandalul cu Alex Velea: Tu, draga mamei, trebuie să ții capul sus, să nu te prăbușești

Sursa foto: Facebook Iulia Albu
Sursa foto: Facebook Iulia Albu

Iulia Albu a scris câteva rânduri pentru fiica ei, după scandalul cu Alex Velea, acesta vorbind recent despre ce s-a întâmplat.

"Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor"

"Într-o zi de luni, mama ta te va invăța să stai mereu dreaptă în fața oricărei furtuni. Da, draga mea Mikaela, trăim într-o lume urâtă, urâtă pentru că de multe ori oamenii te vor face să plângi și să te îndoiești de tine. Și va fi al naibii de greu sa treci peste, dar tu, draga mamei, trebuie sa ții mereu capul sus și să nu te prăbușești în bătaia vântului. Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor. Fii demnă și STAI DREAPTA. 

Când cineva i-a spus cândva mamei tale “Bătaie de joc cu găina la cap. Iulia Labu zdreanța fashionistă (...). Ai strâmbat o oglinda. Vezi ca noaptea umblă poliția și te ia pe dubă, pocitanie mică! De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua! Să dai papaverină la găină, mare manelist” pentru că mama ta a spus ca el poartă un lanț de manelist și i-a dat o nota de 3 și apoi, după ani, a spus “M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată.

Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci. M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, mama ta A STAT DREAPTĂ. Și mama ta, Mikaela, SPUNE:

"Eu stau cu capul sus în fața fiicei mele"

Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru ca am un copil ar trebui să îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place sa bârfești și să vorbești urât despre oameni. Pentru că tu NU POȚI sta drept. Și asta nu se va schimba niciodată, indiferent dacă ai sau nu copii. Eu stau cu capul sus în fața fiicei mele", a scris Iulia Albu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel