Iulia Albu, jurat în cadrul unui nou show TV la Kanal D

Kanal D a anunțat că Iulia Albu este unul dintre cei trei membri ai juriului show-ului „Bravo, ai stil!", pe care postul turcesc o pregătește pentru această toamnă.

Emisiunea „Bravo, ai stil!" este un format internațional (format orginal: My Style Rocks). Concurentele vor evolua în fața unui juriu și a telespectatorilor pentru a demonstra că au atitudinea și stilul necesare pentru a câștiga marele premiu – 100.000 de lei și o colaborare ce le poate aduce succesul în televiziune.

Emisiunea îmbină divertismentul cu probele de stil şi conflictele inerente unei astfel de competiţii. Podiumul este pretextul pentru că participantele să arate cât de bine se simt în pielea lor, să cucerească telespectatorii şi juriul.

„Cu siguranță vom avea parte de o competiție foarte interesantă, creativitatea și abilitățile concurentelor privind compoziția și cromatica vor fi solicitate la maximum. Mă aștept la multă imaginație, la interpretări cât se poate de personale și la foarte multe surprize", a spus Iulia Albu, scrie kanald.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel