Iulia Albu și Ilie Năstase, scandal monstru. Brigitte Sfăt, criticată

Iulia Albu și Ilie Năstase se află într-un scandal monstru după ce fashion editorul a criticat ținuta soției fostului tenismen, Brigitte Sfăt.

Iulia Albu a spus despre Brigitte Sfăt ba că ar fi prea grasă pentru rochia de 7500 de euro cu care s-a îmbrăcat la un eveniment monden, ba că n-ar trebui să poarte chiloţi. Rochia este creaţia unui celebru designer italian, preferat de vedetele de la Hollywood, şi care a fost purtată pe covorul roşu chiar şi de actriţa Hayley Atwell.

Brigitte a primit trofeul BAU pentru modul în care îi sublinia formele trupului: „din păcate, această rochie este prea mică pentru ea. În zona umerilor cât şi în zona sânilor, de aceea se şi ridică acel sutien, acele cupe, se ridică şi lasă la vedere sânul. O rochie transparentă poate fi purtată doar cu lenjerie neagră retro sau fără lenjerie deloc. Cum fireşte, nu o văd pe Brigitte să poarte fără lenjerie", spunea Albu.

„Eu am fost cu soţia mea şi a luat rochia de la Ermanno, a dat 7500 pe ea, dacă nici rochia aia nu e... Eu ce am înţeles de la Brigitte, ea are operaţie şi şi-a ridicat rochia mai sus ca să n-o doară. E transparentă, n-are cum să meargă fără chiloţi, e nebună? Ce, Brigitte îşi permite să se îmbrace cum se îmbracă ea. Brigitte nu îşi pune materiale de draperii sau de plapumă cum îşi pune ea.", a declarat Ilie Năstase în cadrul emisiunii CANCAN.RO de la România tv.

„Bau să şi-l dea ei. Ea merită întotdeauna trofeul „Bau", Ea e bau-bau! Îşi bate joc de oameni! Dar cine se crede domnişoara asta? Aţi văzut, îşi pune paie în cap, îşi pune găini în cap, porci, o să-şi pună o scroafă în cap. Vine cu purcelul după ea la emisiuni... bătaie de joc. Chiar nu înţeleg, ea a făcut vreo şcoală pe la Paris, că n-am auzit... Ea susţine că a făcut şcoala de arte. Lasă, artele sunt arte, prostia ei ce face pe la televizor e altceva. N-are nimic de a face cu arta la ce face ea şi cum se îmbracă. Eu am stat vreo 30 de ani la Paris şi am mai văzut modă. Dar n-am văzut pe nimeni îmbrăcat aşa, vorbesc serios.", a mai spus Ilie Năstase despre Iulia Albu în emisiunea CANCAN.RO

Năstase: Cu mine o încurcă rău de tot

Ilie Năstase o mai atenţionează pe Iulia Albu că va avea de a face cu el dacă îşi va mai permite să spună ceva despre el sau Brigitte.

„Nu, nu vreau să intru în conflict cu fata asta. Dar cu mine o s-o încurce! Cu mine o încurcă rău de tot dacă se ia de mine sau de soţia mea o s-o păţească rău de tot. N-am nevoie de trofeele ei, eu am trofee mai importante de la oameni din domeniu care se pricep, ce mă interesează pe mine trofeul ei.", a mai punctat Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel