Iulia Albu, critică dură la adresa Giuliei. Vezi reacția acesteia

Iulia Albu, fosta soție a lui Mihai Albu, începe să-și atragă antipatia  vedetelor dâmbovițene, după ce a început să le atragă atenţia  asupra greşelilor vestimentare făcute. Una dintre cele care a fost teribil de deranjată în momentul în care Iulia Albu şi-a exprimat părerea asupra vestimentaţiei ei a fost Giulia, scrie libertatea.ro.

[caption id="attachment_341785" align="alignnone" width="640"] Foto: ele.ro[/caption]

 Invitată într-o emisiune tv, fosta soţie a creatorului de pantofi Mihai Albu a spus că, în viziunea ei, Giulia încearcă să o imite pe Rihanna, dar nu prea îi reuşeşte, că accesoriile purtate sunt kitschoase şi că figura ei nu se potriveşte cu tunsoarea rebelă.

 "Această ţinută se face cu accesorii de calitate, nu cu orice şnuruleţ. Are fundiţe pe unghii, incredibil! Exact asta mai lipsea", a spus Iulia Albu despre una din ţinutele Giuliei.

 Replica Giuliei a venit repede pe Facebook: "Faptul că trebuie să umbli alături de o găină pentru a căpăta o minimă candoare din partea tovarăşilor de specie mi se pare la fel de umilitor precum un viol. Trebuie să ştii, vreau să ştii că eşti un om special care merită toată atenţia noastră. Iulia, meriţi să fii iubită! Meriţi să fii iubită pentru ceea ce eşti, nu pentru găină! Iulia, nu ai nevoie de găină eşti o vedetă superbă, specială şi cu mari scopuri in viaţă din naştere!"

 Bineînţeles că şi Iulia a ţinut să răspundă într-un mod asemănător: "Giulia e, mai nou, "cultă-n cap", vorba unei bune prietene ale mele. Rămasă în pană evidentă de subiecte pentru a apărea în presă, absolventa de Spiru Haret are, mai nou, deloc argumentat profesional, "emisii" care l-ar face invidios pe Freud însuşi!"...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel