Iulia Albu - Cezar Ouatu, reacție: O detest. Cel mai nefericit mod

După apariția lui Cezar Ouatu la X Factor-ul din Marea Britanie, Iulia Albu a avut multe cuvinte de laudă la adresa artistului, reacția sa fiind împărtășită cu fanii, pe blogul personal.

"Cezar Ouatu poartă o pălărie pe care o detest în cel mai nefericit mod posibil, și anume...pe ceafă. Evident că aparent ceea ce urmează să spun este mai evident decât evoluția Bitcoin-ului.Și iată cum, printr-o răsturnare de situație incredibilă, Cezar Ouatu ajunge totuși să marcheze un trofeu WOW. Pentru ce? Pentru look-ul curat, modest, și pentru talentul lui incredibil. Sună a clișeu? Poate. Poate că pe unii dintre voi v-a deranjat momentul în care a spus că este din Ploiești, dar că a studiat la Milano pentru că nu a subliniat faptul că este, citez, „român".

Poate că totuși studiile pe care le are sunt cel puțin la fel de importante ca cetățenia, cel puțin pentru mine. Dar poate că nu ar trebui să vă declarați atât de ofensați având în vedere că în momentul în care a participat la Eurovision nu puțini au fost cei care l-au hulit. Poate că ar trebui să ne asumăm faptul că a fi român, croat sau italian, nu este o definiție a cine ești tu de fapt. Și da, Cezar Ouatu este multe lucruri, însă cel mai importat... este el", a scris Iulia Albu pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel