Iulia Albu, atac la Alex Velea după ce acesta a jignit-o pe Internet

Showbiz-ul românesc este măcinat de un nou scandal. Iulia Albu a ținut să-i dea replica lui Alex Velea, după ce acesta i-a adresat mai multe injurii pe un cont personal de pe Internet.

Alex Velea a fost deranjat de faptul că Iulia a spus dspre el, într-o emisiune tv, săptămâna trecută, că are un lanț de manelist. Acesta s-a  dezlănțuit pe Internet împotriva Iuliei Albu. Reacția acesteia nu a întârziat să apară. "Felul în care s-a exprimat este execrabil, are trei clase. Să folosești un asemenea limbaj... ”, a spus Iulia.

 ”Acest băiețel are lipsă de respect față de femei. Alex Velea, sunt mai înaltă și mai frumoasă decât tine. Și să-ți mai spun ceva: am și mai multă școală! Vorbește măcar românește, Băiețel, ești în România, nu te mai crede în ghetou în State!", a mai declarat vedeta aseară, la Kanal D.

Cel mai acid critic de modă susține că așteaptă public scuze de la Velea. "Încă aștept public scuze și atunci mă gândesc să renunț la proces...", a completat Iulia Albu, care a amenințat că îl va chema pe artist în instanță. Și, în final, ca să îi demonstreze că e mai frumoasă ca el, Iulia și-a dat jos masca de pe față și și-a despletit părul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel