Iubitul Andreei Antonescu rupe tăcerea. "Parcă era alt om"

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au rupt tăcerea după despărțire. Iată motivele celor doi. 

Începutul de an a venit cu o despărțire în showbiz-ul românesc. După doar trei luni de relație, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au decis să meargă pe drumuri diferite. 

Deși figurează încă drept o femeie căsătorită, doar în acte, vedeta a avut curajul să se implice într-o relație și părea mai îndrăgostită ca niciodată.

Andreea Antonescu a decis să rupă tăcerea și să răspundă tuturor zvonurilor apărute.

Deși păreau mai uniți ca niciodată, mai ales în urma accidentului pe care l-a avut Ștefan pe pârtie, cei doi au ales să-și spună "Adio" definitiv, ba mai mult, și-au șters toate pozele în care apar împreună de pe rețelele de socializare.

Ce spune Andreea Antonescu

 

"Niciodată să nu spui niciodată. De la bun început am stabilit că relația noastră o să se încheie în momentul în care nouă nu o să ne mai fie bine. În momentul în care n-am mai simțit că sunt acolo, am decis să pun punct. Nu a existat un motiv, o ceartă. Nici acum nu știu adevăratul motiv. Contrar tuturor zvonurilor despre Ștefan, eu n-am ce să îi reproșez acestui bărbat. S-a comportat incredibil de bine cu mine", a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate pentru cancan.ro.

"Sunt sătulă"

 

"Eu sunt o femeie determinată și duc vorbele la fapte. Sunt sătulă de eticheta de amantă și vreau să duc acțiunea de divorț la capăt. Vreau să pun capăt acestei situații. În momentul în care am anunțat că divorțez am intenționat ca totul să se întâmple la notar, dar, recent, am aflat că pot să fac acest lucru în instanță și nu mai trebuie să-l aștept pe Traian să vină în România. Îmi caut un avocat bun pentru a duce la bun sfârșit această treabă. Traian nu face altceva decât să tărăgăneze această situație", a mai spus ea.

Reacția lui Ștefan Manolache

 

"Nu ne-am certat deloc, nu am avut nici măcar o discuție în contradictoriu. Singura discuție care ar fi putut s-o deranjeze a fost cu câteva zile înainte, când am fost la munte, erau și părinții mei și a venit vorba despre divorțul ei. Rămăsese ca mama s-o ajute cu actele, ea fiind avocat, să se rezolve situația.

Eu mi-am deschis niște afaceri la Iași și am căzut de acord să stăm o perioadă acolo, mai ales că și Sienna este plecată în America. După ce am gătit, am mâncat, dintr-odată mi-a zis ca a sunat-o Traian, fostul ei soț, în legătură cu speculațiile legate de sarcină și de acolo s-a schimbat total", a declatat Ștefan Manolache pentru cancan.ro

"Era alt om. Eu nu trag niciodată de o femeie"

 

"Deci nu îmi venea să cred, parcă era alt om. Vorbesc cu mama ei, nici ea nu știe motivul pentru care a luat această decizie și oricum nu vrea sub nicio formă să se împace cu Traian. Toată lumea a fost uimită. Însă mi-a zis să nu insist, că ea își asumă decizia luată. Eu nu am tras și nu o să trag niciodată de o femeie. A plecat și apoi m-a blocat peste tot", a adăugat el.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27