EXCLUSIV  Isabelle Huppert, Gérard Depardieu, culisele Palatului Élysée și călătorii care îți taie răsuflarea, în august, la TV5MONDE

Secvenţă din La Quete des Vents
Secvenţă din La Quete des Vents

Trăiți o iubire tumultoasă și pasională, alături de Isabelle Huppert și Gérard Depardieu, în august, în Loulou.

Trăiți o iubire tumultoasă și pasională, alături de Isabelle Huppert și Gérard Depardieu, în august, în Loulou. Tot luna aceasta, urmăriți mult așteptatul nou sezon din serialul Les Hommes de l’Ombre: scandaluri și secrete de stat din culisele Palatului Élysée. Iar dacă doriți să evadați într-o călătorie care îți taie respirația, vă așteptăm să vă îmbarcați într-un voiaj în jurul globului, în documentarul La Quête des Vents. Acțiune, cinema, descoperiri și vacanțe… programe pentru fiecare spectator, subtitrate în limba română, în august, la TV5MONDE.

(w670) La Quete d

La Quete des Vents, o călătorie extraordinară alături de Arthur de Kersauson

Descoperiri

La Quête des Vents

Duminica, de la 20:30, porniți într-o călătorie extraordinară alături de Arthur de Kersauson, fiul celebrului explorator Olivier de Kersauson. Un adevărat vânător de adrenalină, Arthur călătorește în jurul lumii pentru a înțelege simbioza dintre oameni și vânt. O serie de șase episoade în care descoperim tehnicile folosite în diferite părți ale lumii pentru a lupta, rezista sau a merge alături de vânt. Așezați-vă, puneți-vă centura de siguranță și călătoriți împreună cu noi!

Regia: Éric Capitaine (Franța, 2013)

Cu: Arthur de Kersauson.

(w670) Isabelle H

Isabelle Huppert şi Gerard Depardieu în Loulou

Cinema

Loulou                                                                        

Duminică, 27 august, la 22:00  (re)descoperiți capodopera cinematografică a lui Maurice Pialat, nominalizată la Palme d'Or ]n 1980 și la Premiul César în 1981,pentru cel mai bun film francez.

Într-o noapte, Nelly îl cunoaște și se îndrăgostește de Loulou, tocmai ieșit din închisoare, dezorientat. Dată afară de soțul ei, Nelly se mută cu Loulou și în curând rămâne însărcinată, dar acesta nu vrea să își schimbe deloc stilul de viață marginal. Rănită, Nelly hotărăște să nu păstreze copilul…

(w670) Loulou, o

Loulou, o capodoperă cinematografică a lui Maurice Pialat

Regia: Maurice Pialat (Franţa, 1980)

Cu: Isabelle Huppert (Nelly), Gérard Depardieu (Loulou), Guy Marchand (André)

(w670) Les Hommes

Les Hommes de l'Ombre, conspiraţii, trădări, jocuri de putere

Serial

Les Hommes de l'Ombre

Vinerea, la 22:00, din 11 august, întoarce la TV5MONDE, după un prim sezon care s-a bucurat de mare succes, Les Hommes de l'Ombre, cu a doua serie, la fel de intensă. Alain Marjorie, acum Președinte al Republicii Franceze, se confruntă cu rolul dificil de a fi leader. Conspirații, trădări și jocuri de putere: urmăriți noi mutări pe tabla de șah dintre putere și media.

 Scenariul: Marie Guilmineau, Sylvain Saada

Cu: Carole Bouquet (Elisabeth Marjorie), Bruno Wolkowitch (Simon Kapita)

Știaţi că?

Scenarista filmului Loulou, Arlette Langmann, și regizorul Maurice Pialat au avut o relație ce se regăsește puternic în scenariul lungmetrajului.

Carole Bouquet (Les Hommes de l'Ombre) a câștigat Premiul César pentru Cea mai bună actriță pentru rolul din Trop belle pour toi (1990) și a fost muză pentru Chanel în anii '90.

Carole Bouquet și Gérard Depardieu au fost împreună timp de peste 10 ani.

Navigatorul Olivier de Kersauson (La Quête des Vents) a depășit multe recorduri de-a lungul carierei sale printre care: Solo World Tour (1989), Trofeul Jules-Verne (în 1997, apoi în 2004), Turul Australiei (2006), Turul de navigație San Francisco-Yokohama (2006).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel