Ionela Prodan, deces. Bahmuțeanu, distrusă: A murit cu un REGRET!

Ionela Prodan
Ionela Prodan

Ionela Prodan a murit, la spital, după ce a fost internată o perioadă lungă de timp, luptându-se cu o boală foarte grea.

Adriana Bahmuţeanu, o prietenă apropiată de a Anamariei Prodan, a făcut dezvăluiri triste în cazul emisiunii "Răi da' Buni", la Antena Stars.

"Ionela Prodan a fost o forţă, o personalitate artistică remarcabilă, a iubit-o toată România. Nu a vrut ca lumea să şi-o amintească bolnavă. Am sunat-o ieri pe Ana a spus că nu poate vorbi şi am spus că o sun mai pe seară, apoi am aflat vestea tristă.

Ionela Prodan a murit cu un regret, a vrut un spectacol aniversar la Sala Palatului... îmi pare rău că nu m-am grăbit să îl organizez. A fost plecată în Cuba la un tratament, a slăbit, s-a făcut tot ce era omeneşte, dar trebuie păstrată în amintire ca o artistă excepţională. Nu se simţea bine şi nu a vrut ca publicul să ştie asta. Nu cred că cineva i-a ascuns ceva, eu cred că ea a ştiut ce suferinţă are, cred că s-a gândit la toate detaliile." a spus Adriana Bahmuţeanu, potrivit Spynews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel