Ioana Ginghină a RUPT tăcerea. Cine este PRIMUL ei SOȚ: "Puțină lume ȘTIE. A fost o NEBUNIE"

Ioana Ginghină a oferit detalii incredibile despre viața personală. Cine a fost bărbatul dinaintea lui Alexandru Papadopol. 

Ioana Ginghină a decis să povestească totul despre trecutul ei, lucruri pe care nimeni nu le știa. Deși publicul larg știe că actrița a trecut printr-un divorț dureros cu Alexandru Papadopol, puțini sunt cei care știu că aceasta a mai trecut printr-un divorț, la vârsta de 21 de ani. 

Acum, după două relații eșuate, Ioana Ginghină spune că deși iubește din nou, nu s-ar mai grăbi să ajungă la altar. 

„Vreau să fiu mai atentă de data asta pentru că m-am grăbit! De fiecare dată m-am grăbit! Acum gata, mi-am făcut damblaua cu măritatul. Nu mai țin neapărat să mă mărit”, a declarat Ioana Ginghină, pentru Viva.

Cine este primul soț al Ioanei Ginghină

Așadar, înaintea mariajului cu Alexandru Papdopol, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică. Cuplul a divorțat în anul 2004.

Daniel Tudorică are 47 de ani, s-a născut în județul Dolj, a absolvit secția Actorie la Academia de Teatru și Film și, în prezent, colaborează cu Teatrul Ion Creangă, dar a apărut și în producții TV, potrivit Click.

„Puțină lume știe că eu am mai fost căsătorită o dată, înainte de Alexandru, la 21 de ani. Și-atunci, cu Alexandru n-am mai fost așa disperată să mă mărit, dar el a zis să o facem. Nu cred că aveam o săptămână sau două de relație. A fost o nebunie și am zis ok, hai să ne căsătorim! Mi s-a părut comic! Am depus actele, am plătit taxă de urgență pe motiv că pleacă el în străinătate și așa a fost. După o săptămână ne-am căsătorit. Era bine dacă mai stăteam câteva împreună că poate nu se ajungea aici”, a declarat Ioana Ginghină. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel