EXCLUSIV  Interviu cu omul de radio Răzvan Petre! Dezvăluiri despre muzica românească!

Omul de radio Răzvan Petre, realizatorul Matinalului de la București FM, “Bună dimineața, București!”, a fost sărbătorit azi, cu mare fast, de ziua lui, de către colegi, artiști și prieteni.

Am profitat de moment ca să-l luăm puțin la întrebări! O discuție sinceră despre muzica românească, topuri și inspirație, cu Răzvan Petre pentru DC News!

- Răzvan, azi e ziua ta! Cum ți-ai început dimineață la radio și cum urmează să petreci în continuare?

Ca în fiecare dimineață, astăzi cu mult mai mulți prieteni și cu un mega show pe care l-am dus la capăt. Campania BeInsta pe FM a adus lângă mine astăzi, de ziua mea, prieteni vechi, noi cunoștințe și copii talentați. Amedeo Chiriac, Laurian Manta și TeoXXH au dovedit încă odată că mai avem multe voci talentate în țara asta. Iar Ana Baniciu, Ami, Liviu Teodorescu și băieții de la Noaptea Târziu mi-au făcut ziua mult mai frumoasă. E important să îți începi ziua cu oameni frumoși.

(oar_w460)

- Ce cadouri ai primit și ce anume îți dorești cel mai mult azi, de ziua ta?

Pffff...La 36 de ani îmi doresc doar gânduri bune. Dinspre mine spre ceilalți dar și de la ceilalți pentru toată lumea. Nu știu dacă sunt atât de importante cadourile pe care le primești de la ceilalți, pe cât de importantă este liniștea și gândul bun spre înainte...

- Ce părere ai despre muzica românească?

Grea întrebare! Am avut și avem una dintre cele mai bine puse la punct industrii muzicale din Europa. Deci...vrei să vorbim despre muzică sau despre industrie? Da, avem câteva voci formidabile, piese din ce în ce mai bune, dar remarc în ultima perioadă lipsa de diversitate în lumea artistică și mai ales de... inspirație. Uneori am senzația că unele piese apar ca o continuare a celorlalte.

- Ce muzică asculți tu de obicei?

Păi, cam tot ce consider eu ca fiind muzică, melodii cu mesaj și care trezesc amintiri și senzații. Desigur, playlistul ales depinde foarte mult de moment, de stare.

- Ești din domeniu și vreau să te întreb de ce nu au acces și alți artiști la topurile muzicale, talentați de altfel? De ce e împărțită lumea lor pe găști?

Nu știu dacă artiștii ar trebui să își dorească să acceadă în topurile muzicale...Când îți dorești tu ca artist să fi în topuri, nu cred că te mai poți numi așa. Topurile sunt despre și pentru muzică.

(oar_w460)

(oar_w460)

- Tu ce artiști ai promova la Radio București FM?

Noi promovăm tot felul de artiști. De la cei din zona de mainstream până la noul val de voci. Sunt mulți artiști pe care noi i-am adus pentru prima dată în emisiunile noastre iar acum sunt icon-uri în muzica noastră. Irina Rimes este unul dintre exemple.

- Cine crezi că ar merita să fie pe radio și nu este difuzat încă?

Cred că mai degrabă ar trebui să mă întrebi ce ar trebui  difuzat la radio. Radioul este despre muzică, nu despre artiști. În zona de cântăreți intervine televiziunea. Repet, mi-ar plăcea o mai mare varietate de voci, de genuri și de teme în muzica românească actuală.

- Ce emisiuni mai pregătești la București FM și ce surprize?

Asta veți afla din toamnă, de pe 10 septembrie, atunci când și noi și voi vom reveni cu forțe proaspete. Desigur, cert este că rămân fidel dimineților pe 98,3 FM, dar într-un nou concept și cu mai multe lucruri inedite pe care le veți afla la momentul respectiv.

- Ai stabilit unde petreci vacanța de vară?

Ca de obicei, la mare. Sunt un Rac veritabil, nedespărțit de apă. Și mai ales vara. Dar nu aș exclude nici câteva escapade de weekend pe la munte sau într-un oraș european mișto.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel