Interviu cu Benny Adegbuyi, un luptător crescut în Aiud. Cum se pregătește pentru meciurile de kickbox

Alba24
Alba24

Benjamin Adegbuyi, luptătorul de kickbox crescut în Aiud, va urca sâmbătă seara în cel mai important ring din lumea kickbox-ului, ringul din circuitul Glory. 

Benjamin Adegbuyi, luptătorul de kickbox crescut în Aiud, va urca sâmbătă seara în cel mai important ring din lumea kickbox-ului, ringul din circuitul Glory, relatează Alba24. ‘Mr. Gentleman’ va intra în ring, după una dintre cele mai importante victorii ale carierei sale, cea în care l-a pus la podea pe legendarul Badr Hari.

Deși trebuia să îl înfrunte pe Ben Sadik, din partea căruia aștepta revanșa încă din 2018, planurile s-au dat peste cap, iar acum Benny va lupta împotriva lui Antonio Plazibat, un tânăr croat, nou în circuitul Glory. 

Luptătorul a explicat cum se pregătește pentru un meci în Glory și cum își pregătește strategia pentru un adversar. De asemenea l-am întrebat și ce părere are despre schimbarea adversarului cu scurt timp înainte de meci, dar și cum se simte după una dintre cele mai importate victorii ale sale, cea împotriva marocanului Badr Hari.

Interviul cu luptătorul din Aiud

Reporter: În primul rând ce înseamnă un antrenament pentru o gala în Glory? Pe lângă antrenamentele de baza zilnice, cum iți pregatești un meci?

Benny: – Antrenamentul pentru un meci înseamnă în primul rând, un cantonament în Olanda de minim 6 săptamani. În funcție de momentul în care aflăm data exactă, încep să plănuiesc plecarea și pregatirea mea acolo. Asta pe lângă faptul că sunt mereu în pregatire constantă, condiție fizică, tehnică etc.

Reporter: Ce presupune pregatirea unei strategii pentru un adversar?

Benny: Fiecare meci este diferit așa că pe lângă antrenamentele de bază, pregătim o strategie de meci și lucrăm exact ce vrem să aplic în ring.

Strategia pentru un adversar înseamnă practic felul în care abordez meciul. Fiecare adversar are plusuri și minusuri și atunci încercăm să stabilim un plan care să ne asigure victoria.

Reporter: Vii după o victorie importantă, terminată prin KO în fața lui Badr Hari. Este cea mai importantă victorie a ta de până acum?

Benny: Pot spune ca este una dintre cele mai importante victorii din cariera, deși am avut și alte victorii la fel de importante, care în acele momente au contat foarte mult pentru evoluția carierei mele.

Este o victorie împotriva unei legende a kickbox-ului, o victorie de care sunt foarte mândru, și automat, notorietatea mea a avut de câstigat. Clar, s-au schimbat unele lucruri în urma acestei victorii.

Reporter: Adversarul tău pentru gala din 23 era Ben Saddik. Pe acesta l-ai înfruntat ultima dată în 2018, iar acum era meciul de revanșă. Cum te-ai simțit când ai aflat că nu vei mai lupta cu el?

Benny: Îmi doresc foarte mult această revanșă, sunt dezamagit ca nu am parte de ea acum, dar sunt convins ca voi ajunge și la acest meci. Din pacate, nu noi stabilim meciurile și prin urmare trebuie să ne conformăm.

Reporter: Acum noul adversar este un luptator nou în circuitul Glory. Te încurcă schimbarea? Trebuie să refaci total strategia?

Benny: – Clar planurile noastre au fost date peste cap și a trebuit ca într-un termen de 2 săptamâni să studiem nou adversar și să pregătim o strategie nouă, dar de obicei îmi plac provocarile de genul acesta, am mai avut parte de ele în cariera și cred ca va ieși un meci frumos!

Reporter: Un mesaj pentru susținătorii tăi din Alba și cititorii alba24.ro.

Benny: – Le mulțumesc tuturor pentru susținere și sper să fie alături de mine sâmbătă, pe 23 octombrie. Îi invit să cumpere bilete online și să îmi transmită energia lor pozitivă!

Benny va urca în ring sâmbătă, 23 octombrie, în Gala Glory Collision 3.  Acesta îl va înfrunta pe Antonio Plazibat, un tânăr croat, proaspăt intrat în circuit. Main event-ul serii va fi lupta dintre partenerul de antrenamente a lui Benny, campionul circuitului la categoria grea, Rico Verhoeven.

Rico Verhoeven îl va înfrunta pe cel cu care inițial Benny trebuia să lupte, marocanul Jamal Ben Saddik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel