EXCLUSIV  Interviu cu Alin Pascal, câștigător ”Te cunosc de undeva”: Am avut o discuție serioasă!

Alin Pascal a câștigat sezonul al XII-lea de la “Te cunosc de undeva”! A avut transformări de excepție și și-a pus în valoare talentul muzical. Că a moștenit tot ce este mai bun și măiestria artistică a mamei sale, Matilda Pascal Cojocăriaă, se știe deja. 

Cum era însă Alin în copilărie, ce înseamnă să fii copil de părinți celebri și ce își dorește, la rândul său, pentru copiii lui, ne spune imediat, într-un interviu pentru DC News.

- Faptul că ești talentat, îl știe toată lumea. Dar poate ai și tu câteva defecte. Ne spui două dintre ele?

M-ați luat tare din prima. Cred că cel mai mare defect al meu este că sunt dezordonat. Primul lucru pe care îl fac când intru în casă este să mă dezbrac și să arunc hainele pe unde apuc. Culmea este că îmi place curățenia și să fie totul pus la punct dar pentru asta se pare că este nevoie de cineva să o facă. Un al doilea defect cred că este faptul că am foarte mare încredere în oameni. Tot timpul iau de bună ce îmi spun ei și de multe ori s-a întâmplat să fiu dezamăgit, dar cu toate astea eu tot am încredere în ei.

- Cum era Alin Pascal-adolescentul? Erai rebel sau tocilar? Cuceritor sau timid?

În adolescență am fost un copil extrem de studios. Având în vedere că am făcut liceul de muzică și pe lângă materiile de bază pe care le fac toți copiii eu aveam în plus și orele de vioară, solfegii, etc., apoi trebuia să stau și să studiez câteva ore bune. Practic nu aveam timp decât de școală, care îmi plăcea foarte tare. Mă trezeam în fiecare zi la ora 6 ca să prind o sală la liceu unde să pot studia la vioară.

În schimb am fost foarte rebel în copilărie. Eram dezastru. Am fost crescut de bunici, la țară și acolo puteam să fac tot ce îmi trecea prin cap. 

 (oar_w460)

- Copil fiind, îți doreai să devii cântăreț/instrumentist? Sau aveai alte pasiuni? 

Fiind copil îmi doream să mă joc. Doar că nu prea am avut norocul asta. Trebuia să stau toată ziua cu vioara în mână, vioară care scârțâia îngrozitor. Țin minte că de multe ori studiam cu lacrimi în ochi și mă uităm pe geam cum alți copii jucau fotbal.

Cred că aș fi fost un foarte mare fotbalist. Când eram mic un verișor de-al meu juca fotbal  în prima ligă și mă duceam la el la antrenamente, trăgeam cot la cot cu ei. Se mirau antrenorii de talentul meu doar că părinții mei au ales să fac muzică și bine au făcut.

- Băieții tăi îți calcă pe urme? Au talent muzical? Actoricesc?

Băieții mei au talent amândoi. Cântă prin casă toată ziua, fac scenete, dau spectacole imaginare, sunt foarte activi artistic. Deocamdată nu i-am dat să facă un instrument căci sunt mici dar pe la 7-8 ani cred că o să îi dau la pian. Mi se pare instrumentul potrivit pentru a învăța muzică.

- Descrie-te în 3 cuvinte, te rog!

Ambițios, "cântăcios", sportiv. 

(w670)

- Ce planuri ai pentru această vară? Îți place să călătorești?

De obicei la noi vara este plină de cântări, în concluzie suntem pe drumuri prin țară. Și asta este un lucru minunat pentru că am reușit în acest fel să văd toată țara și să știu toate drumurile, benzinăriile, restaurantele bune, sunt un GPS ambulant.

Pentru vara asta îmi doresc să scot o piesă nouă. Se lucrează la ea, nu este ușor și sper ca rezultatul să fie pe placul tuturor.

Sunt cel mai fericit om când plec în călătorie. Îmi place în ianuarie, februarie să plec undeva în lume unde nu am mai fost, vreau să văd tot globul pământesc până la 45 de ani. Mai am de explorat, deci sunt fericit.

- Te-ai gândit să faci o colaborare muzicală cu o vedetă de la noi? Cu cine ți-ar plăcea?

M-am gândit să fac o colaborare cu o vedetă de la noi, chiar am avut o discuție destul de serioasă pe tema asta pentru piesa ce urmează să o scot. Sunt mulți artiști pe care îi respect și ajung la inima mea prin muzică dar preferatul meu este Dan Bittman. Mi se pare că are o voce incredibil de caldă și plăcută. I-am spus personal acest lucru și cine știe, poate într-o zi o să ajungem să facem o piesă împreună.

(oar_w460)

- Ce calități admiri la un om? Tu le întrunești?

Îmi plac foarte mult oamenii relaxați, oamenii care au energii bune și cu care ai o chimie din prima clipă. Prin prisma meseriei cunosc sute de oameni săptămânal și este interesant să vezi cum sunt ei. Este foarte interesant să vezi ce se întâmplă după ce beau un pahar, poate chiar unul în plus. Sunt dependent de voia bună a oamenilor. La fiecare eveniment fac orice doar să îi văd pe oameni că se simt bine și că uită de toate grijile cotidiene chiar și pentru câteva ore. Îmi iubesc meseria! 

- Cum este să fii copil de părinți celebri? Te-a ajutat asta în viață?

Să fii copil de părinți celebri este foarte bine. În primul rând ai o cărare deja făcută pe care trebuie doar să o adaptezi la ceea ce faci tu. Având în vedere că părinții mei cântă muzică populară iar eu muzică ușoară, a fost o perioadă destul de grea până să conving publicul de ceea ce fac. Apoi toate sfaturile pe care le-am primit din punct de vedere profesional m-au ajutat să sar peste câteva etape și să îmi fac din cântat o meserie. Îmi iubesc enorm părinții și le mulțumesc pentru creșterea pe care mi-au dat-o.

-  Cum/unde te vezi peste 10 ani?

Peste 10 ani mă văd tot cântând pentru că nu știu să fac altceva. Și de ce nu, mă văd cântând cu băieții mei.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel