Internauții au luat foc după ce Sorana Cîrstea a postat un mesaj pe rețelele de socializare. 'Până la urmă, ce a zis Sorana?'

Foto Facebook Sorana Cîrstea
Foto Facebook Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea se află în centrul unui scandal uriaș, după ce a postat un mesaj pe rețelele de socializare. A primit acuzații grave, atacuri la persoană, dar și numeroase mesaje de susținere.

În vârstă de 33 de ani, Sorana Cîrstea, numărul 37 WTA, a debutat marți la prestigiosul turneu de la Wimbledon 2023 (meciul se dispută la ora publicării acestei știri).

Acum 2 zile, tenismena română a scris pe Instastory un mesaj în limba engleză care a atras laude, dar și critici.

Iată mesajul:

'Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți', este mesajul postat de Sorana Cîrstea.

Unii dintre internauți au luat foc și i-au adus acuzații grave de transfobie.

Iată câteva dintre mesajele contra pe care le-a primit: 'Ești un gunoi! ', 'Ești dezgustătoare', 'Ce înseamnă să îi faci pe copii inocenți din nou?', 'Să putrezești în iad! ', 'Este un motiv întemeiat s-o urăști', 'Sorana Cîrstea folosește platforma pentru a ne duce înapoi câteva decenii', 'Un story incredibil de dezamăgitor din partea Soranei Cîrstea', 'Este din România, probabil că 95% din populație are aceeași mentalitate'.

Oamenii care o apără pe Sorana spun că aceasta nu a făcut nimic greșit, ci doar a afirmat valorile în care crede.

Iată câteva dintre mesajele de susținere pe care le-a primit: 'Și, până la urmă, ce a zis? Cu ce a greșit Sorana? I-a deranjat pe așa ,,zișii" progresiști neomarxiști care nu înțeleg ce înseamnă: bărbat, femeie și copil?', 'Bravo Sorana! Revenim la normalitate', 'În sfârșit încep și celebritățile să spună lucrurilor pe nume!', 'Jos pălăria, Sorana Cârstea! România mai are o șansă cu oameni ca tine!', 'Noi, oamenii normali, nu mai avem dreptul la opinie?', 'O postare de bun simţ şi necesară într-o lume de non-valori', 'Toţi cei care suntem normali gândim la fel și te susținem'.

Sorana-Mihaela Cîrstea s-a născut pe data 7 aprilie 1990, București, România. Este o jucătoare profesionistă de tenis din România. La simplu, cea mai bună clasare a sa a fost locul 21 mondial pe data de 12 august 2013. La dublu, cea mai înaltă poziție în clasament a fost locul 35, pe care l-a atins la 9 martie 2009.

Sorana Cîrstea a învins jucătoare importante, din top 10 mondial, printre care amintim Anna Chakvetadze, Sara Errani, Jelena Janković, Petra Kvitová, Angelique Kerber, Li Na, Karolína Plíšková, Sam Stosur, Francesca Schiavone, Caroline Wozniacki, Johanna Konta, Vera Zvonareva, dar și Venus Williams.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel