Insula Iubirii. Radu Vâlcan, adevărul despre Diana și Aurel: Lucruri extrem de interesante

Insula Iubirii. Radu Vâlcan a spus adevărul despre Diana și Aurel, concurenți în cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii, după ce, în sezonul anterior, cei doi au participat la emisiune alături de alți parteneri.

Insula Iubirii. "Diana s-a schimbat în bine. Este o persoană schimbată – echilibrată, cred că este cel mai bun cuvânt (...) Eram cu toții curioși de reacția ei în momentul în care va da cu ochii de Andi. S-a fâstâcit un pic. E și normal, până la urmă. Se vor întâmpla lucruri extrem de interesante. (...) Și eu știu, ca toată lumea, că Diana și Aurel au venit ca un cuplu la Insula Iubirii. Asta a fost dovedit și înainte de începerea filmărilor. I-am văzut liniștiți. Ei știu cât de fericiți erau când au venit acolo, dar vom vedea ce se va întâmpla", a spus Radu Vâlcan, în emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Vezi și: Brigitte Năstase, moment cutremurător, la Ferma: L-am găsit mort, se uita spre tavan. A murit cu ochii deschişi

Diana și Aurel, la braț cu alți concurenți, în urmă cu un an

Insula Iubirii. În urmă cu un an, Aurel și Diana se aflau în aceeași ipostază, dar la brațul altor parteneri, și au trăit apoi experiențe intense pe Insula Iubirii. Amândoi au trădat și au abandonat persoanele alături de care au venit și au trăit experiențe intense în brațele ispitelor. Cu atât mai mult, la începutul anului 2018, vestea că cei doi formează un cuplu a venit ca o imensă surpriză.

Insula Iubirii. "Toată lumea o să creadă că suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede în noi, dar suntem două persoane la fel, simt nevoia să stau tot timpul cu el", și-a exprimat Diana temerile. Tocmai de aceea, cei doi au fost chemați pe Insula Iubirii pentru a demonstra schimbarea pe care amândoi o anunță. Cu un atu în fața celorlalți concurenți, cei doi s-au arătat mult mai reținuți în declarații.

Insula Iubirii. "Nu pot să spun că nu o să cadă în ispită, tocmai de aceea mergem acolo! În capul meu, deja știu ce o să facă!", a recunoscut Aurel, care în prima noapte împreună în Thailanda, a făcut alături de iubita sa tentative disperate de a-și consolida relația, de a se simți mai aproape unul de celălalt.

 Vezi și: De ce să ţii în cameră un pahar cu apă, sare şi oţet. Trucul care te salvează. Efect incredibil!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel