Instanța a decis! La cine vor rămâne fiicele Alinei Sorescu și ale lui Alexandru Ciucu: "Sunt încrezătoare că totul va fi bine"

Foto: Facebook, Alina Sorescu
Foto: Facebook, Alina Sorescu

S-a hotărât în instanţă cu cine vor sta fetele fostului cuplu Alina Sorescu - Alexandru Ciucu pe perioada procesului.

”Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Va mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioada din viață mea. Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a două oară că fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine.”, a transmis Alina Sorescu, pe pagină personală de Facebook.

Vestea că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează a picat ca un trăsnet pentru fanii cuplului, iar odată cu anunțul oficial legat de separare, artista a vorbit și despre fiicele sale, al căror domiciliu a fost stabilit de către instanță să fie la mama lor. Cu toate acestea, Alexandru Ciucu nu a fost de acord, la momentul respectiv, cu decizia instanței, motiv pentru care a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Așadar, cum prima hotărâre a instanței a fost favorabilă pentru Alina Sorescu, el a introdus cale de atac, iar instanța a respins și apelul pe care designer-ul l-a formulat. Astfel, pentru a doua oară, instanța a decis că fiicele cuplului vor rămâne la artistă, pe parcursul procesului care va începe spre sfârșitul anului.

Alina are susţinerea familiei

Cu ceva timp în urmă, Alina Sorescu a mărturisit că familia este cea care o susține în această perioadă sensibilă prin care trece. De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, artista a mai precizat că va face tot ce îi stă în putință pentru a fi liniștită și împăcată. „Situația prin care trec eu acum nu e nouă, e o situație destul de veche. Părinții mei au fost alături de mine. Toată familia mea a fost alături de mine, familia mea extinsă. Le mulțumesc tuturor care m-au sprijinit să am curaj în ceea ce simt și să merg până în pânzele albe pentru a fi împăcată, liniștită”,  a declarat Alina Sorescu, pentru un post TV.

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit 

Numele primei soții a lui Alexandru Ciucu este Ana Cristina. Dragostea dintre cei doi ar fi fost mare și plină de pasiune, Ciucu făcând un gest extrem și plecând de acasă. Însă sentimentele s-au stins destul de repede, la doar două luni după căsătorie cei doi divorțând. S-a speculat la acea vreme că tatăl designerului ar fi fost cel care s-a împotrivit uniunii.  ”Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, a declarat Alexandru Ciucu, în trecut, pentru revista Tango, citată de publicația Redacția. Reamintim că la începutul anului 2022, Alina Sorescu (35 de ani) a depus actele de divorț de partenerul ei, Alexandru Ciucu (46 de ani).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel