Instagram versus realitate. Cum arată, de fapt, celebritățile

Pixabay
Pixabay

Vedetele de la Hollywood obișnuiesc să își altereze pozele, astfel încât să pară mai tinere, mai slabe sau cu forme mai proeminente. De cele mai multe ori, schimbările sunt atât de drastice, încât devin de nerecunoscut. 

Vedetele de la Hollywood știu să stârnească admirația, dar și invidia, mai ales când apar pe covorul roșu. Echipe întregi de stiliști și experți în frumusețe muncesc ore întregi pentru ca divele să arate perfect când ies pe covorul roșu sau în public. Nici cabinetele chirurgilor plasticieni nu sunt ocolite de acestea, schimbări drastice putând fi observate la trupurile și trăsăturile faciale ale acestora. 

Pe lângă intervențiile estetice și experții în frumusețe, machiaj și coafură, vedetele hollywoodiene sunt, de asemenea, ajutate în fotografii de retușuri sau chiar editări masive cu ajutorul programelor Photoshop sau al aplicațiilor. 

Surorile Kardashian-Jenner au fost deseori în mijlocul unor controverse, în special în privința imaginilor postate pe rețelele de socializare și al standardului de frumusețe pe care îl promovează. Deși neagă orice intervenție chirurgicală, trupurile surorilor au suferit de-a lungul anilor transformări pe care experții nu le pun pe seama alimentației și a exercițiilor fizice. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de welcome to reali(tea) ????☕️ (@officialcelebritea)

Khloe Kardashian, cea mai mică fiică a familiei Kardashian, pe care Kris Jenner a avut-o alături de avocatul Robert Kardashian, a fost de curând în mijlocul unei controverse, după ce o imagine complet needitată a acesteia în costum de baie a fost publicată din greșeală pe site-urile de socializare. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de welcome to reali(tea) ????☕️ (@officialcelebritea)

Nici sora mai mică a lui Khloe, Kylie, nu a făcut rabat de la operații și editarea pozelor. Aceasta a mai fost criticată în trecut pentru faptul că își alterează pozele de pe social media, dar și că folosește filtre ale Instagram, pentru a avea buzele mai pline și fața mai îngustă. 

Se pare că fondatoarea brandului Kylie Cosmetics nu își îmbunătățește doar imaginile și aparițiile, ci și bilanțul companiei. Vedeta nu este miliardară, transmite Forbes. În plus, ea a falsificat documente fiscale pentru a susține faptul că ar fi fost miliardară, se arată într-un nou raport. Publicația americană mai acuză faptul că celebritatea „a mințit în legătură cu cifrele companiei și a contrafăcut plata taxelor” pentru a fi numită „miliardară”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de welcome to reali(tea) ????☕️ (@officialcelebritea)

Și modelul de top Gigi Hadid a fost criticată pentru prima apariție după naștere pe coperta revistei Vogue. Editorii ședinței foto au modificat talia acesteia și au făcut trupul modelului să pară că are formă de clepsidră. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de welcome to reali(tea) ????☕️ (@officialcelebritea)

Actrița Bryce Dallas Howard, celebră pentru rolul său în Jurrasic Park a postat o poză în care talia acesteia pare cu mult mai slabă decât în realitate. Cele două imagini sunt de la decernarea premiilor Globurile de Aur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel