Inna și Antonia plâng din cauza aceluiași bărbat. Vezi cine le-a frânt inimile

antonia si inna
antonia si inna

Antonia și Inna au o relație mai veche cu acest bărbat, sunt apropiați și petrec mult timp împreună. Numai că ambele au primit o veste foarte proastă zilele trecute, întrucât tânărul urmează să le abandoneze și să plece în Statele Unite.

Bărbatul pe care Inna și Antonia îl "împart" de mai multă vreme nu este nimeni altul decât coregraful lor personal Emil Rengle. Talentatul dansator a frânt inima celor două artiste când a luat hotărârea să plece în America, pentru a se specializa pe plan profesional.

Legătura dintre ei trece de sfera profesională, ei sunt foarte buni prieteni și chiar au ieșit în oraș împreună, de multe ori. Emil n-a plecat însă până nu și-a încheiat toate angajamentele profesionale, respectiv până nu a pus la punct ultimele dansuri pentru Antonia, Inna și Alex Velea. El pleacă în America însoțit de prietena lui Luiza Comsa, care face parte din trupa de balet Edi Stancu.

Spre liniștea artistelor, Emil Rengle va sta doar câteva luni, timp în care va studia și învăța noi stiluri de dans, urmând să le aducă în România: "Îmi doresc să devin cu adevărat profesionist și să învăț cât mai multe lucruri noi. Iar acolo chiar am șansa de a lucra cu mulți coregrafi celebri, printre care și cel care lucrează cu Beyonce sau cu Katy Perry", a declarat Emil, pentru Cancan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel