Inna, apreciată pe Facebook pentru un nou look

Inna
Inna

”I hear you calling INNdiA”, este mesajul care însoțește fotografia pe care Inna a postat-o pe pagina sa de Facebook, afișând un nou look, care a atras mii de like-uri și nenumărate comentarii, în majoritate pozitive.

Inna a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care anunță că noua sa piesă, ”Inndia”, are un videoclip produs în colaborare cu cei de la Play&Win.  Îmbrăcată într-o ținută sexy și cu părul strâns la spate, cântăreaţa afișează același chip frumos, fotografia adunând, în mai puţin de 24 de ore, aproape 50.000 de like-uri şi peste 1.000 de comentarii, majoritatea pozitive.

Noul look al Innei pare că este apreciat de fanii săi, care așteaptă un nou concert al ei, cât mai curând.

"Vă aud strigând Inndia", este comentariul Innei la fotografia postată pe Facebook, cântăreața fiind așteptată de fanii săi să apară într-un nou concert, cât mai curând.

Și pentru că, Inna obişnuieşte să îşi informeze fanii în legătură cu toate deplasările şi concertele sale, ea anunță un viitor concert în Mexic. ”Soon, I'll be with you, Mexico! #clubrockers Love! ♥”, este ultima postare a cântăreței pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel