INDIAN WELLS. Simona Halep: "Eram supărată". Ce i-a zis Darren Cahill

Jucătoarea de tenis Simona Halep a simţit că riscă să iasă din formă.

În noaptea de joi spre vineri, Simona Halep a evoluat la dublu, alături de Irina Begu, iar în această noapte va debuta şi în proba de simplu, acolo unde va intra însă direct în turul II.

Simona Halep a simţit că riscă să iasă din formă, recunoscând acest lucru într-un interviu acordat presei din America: „Când am venit la Indian Wells, eram puţin supărată. Nu simţeam bine mingea, dar Darren Cahill mi-a zis: «Ai lipsit trei săptămâni şi e normal ce se întâmplă»".

„Vreau să joc şi să văd cum va rezista piciorul", a continuat Simona, potrivit treizecizero.ro. Această declaraţie menţine suspansul în privinţa stării de sănătate a româncei, mai ales că, în ţară, medicii specialişti în ortopedie au spus că tendinita, adică problema de care a suferit Halep, nu dispare după o pauză de doar 20 de zile. Liderul WTA a lucrat însă, zilnic.

[citeste si]

„Mereu caut perfecţiunea, dar în acelaşi timp ştiu că nu există. E puţin ciudat. Dar am lucrat cu cineva pentru a fi mai bună cu mine, pentru a înţelege că nu pot fi perfectă mereu şi că e nevoie de timp. Mă descurc bine şi, probabil, de aceea am ajuns numărul 1. Am învăţat că sunt capabilă să fac lucruri măreţe. Mereu am visat să ajung pe locul 1, dar niciodată n-am crezut 100% că pot face asta. După ce am reuşit, a fost o eliberare. Mi-a dat putere să merg mai departe, să fac lucrurile mai bine. Acum cred că orice e posibil şi că pot face orice", a spus Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel