Urmărește emisiunea live


Indian Wells. Serena Williams, reacție după înfrângere: N-am mai văzut-o pe Venus așa de mult

Venus Williams (37 de ani) a învins-o în această dimineață pe Serena Williams (36 de ani), 6-3, 6-4, în cel mai așteptat meci al anului din WTA.

Serena Williams și-a stăpânit cu greu dezamăgirea la finalul meciului, felicitând-o în același timp pe Venus pentru nivelul bun arătat, informează GSP.

"Sunt foarte dezamăgită că am pierdut. N-aș mai fi jucătoarea care sunt dacă n-aș fi dezamăgită. N-am mai văzut-o pe Venus să joace așa bine de foarte multă vreme. Nu a făcut foarte multe erori, a servit foarte consistent. A făcut totul grozav.

Nu sunt exact unde mi-aș dori să fiu, dar sper să ajung acolo. N-am mai jucat de mai bine de un an și am un drum lung de parcurs. Abia aștept această călătorie", a spus Serena Williams.

"Sunt sigură că va urca din nou în clasament și va câștiga din nou turnee, mai devreme sau mai târziu. Asta e ceea ce văd eu, dar cred că toată lumea vede așa situația.

Cred că forehand-ul meu este mai solid ca niciodată. Muncesc mereu pentru a-mi îmbunătăți loviturile pentru că, sincer, despre asta este vorba în tenis", a spus și Venus, care luptă pentru primul său titlu din carieră la Indian Wells, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel