Incredibil. Distanțarea prințului Harry de Familia Regală, prezisă de prințesa Diana

Prințesa Diana a prezis în nenumărare rânduri că prințul Harry se va distanța de Familia Regală.

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai iubite membre ale Familiei Regale britanice și a vorbit despre copiii ei în repetate rânduri. 

Cu toate acestea, ceea ce declara mereu despre Harry ne-ar putea duce cu gândul că ea știa că fiul ei cel mic se va rupe la un moment dat de familia sa.

A prezis distanțarea prințului Harry de Familia Regală

"William se aseamănă foarte mult cu tatăl său, este mai tradițional, mai rațional. În timp ce Harry....Harry este ca mine", declara prințesa Diana cu mult timp în urmă, potrivit telemundo.com.

Prințesa Diana și-a pierdut titlul regal atunci când a divorțat de prințul Charles și a ales să trăiească liberă în loc să trăiească într-o minciună. Ea a fost una dintre puținele persoane din Familia Regală britanică care s-au îndepărtat adesea de la regulile stricte și protocol, citează stiritv.ro.

În ciuda faptului că foarte multă lume este revoltată de decizia ducilor de Sussex și dau vina pe Meghan Markle pentru asta, se pare că prințesa Diana știa că fiu său îi va urma pașii deoarece firea prințului, încă de mic copil, dădea de înțeles că va fi o persoană mai independentă, care nu va putea fi îngrădită de reguli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel