Ilinca Vandici, mărturisiri emoționante: În fiecare clipă m-am gândit la el

Bravo, ai stil! All Stars, 6 iunie 2018. Ilinca Vandici, anunț pentru semifinală
Bravo, ai stil! All Stars, 6 iunie 2018. Ilinca Vandici, anunț pentru semifinală

Ilinca Vandici, una dintre vedetele Kanal D, a revenit din vacanța petrecută în Thailanda cu forțe proaspete pentru noul sezon al emisiunii „Bravo, ai stil. All Stars”.

"A fost clar o vacanță binemeritată după un an de muncă, o sarcină, o naștere și 2 sezoane „Bravo, ai stil!". Nu aș putea spune că a fost cea mai frumoasă vacanță din viața mea, dimpotrivă, însă cea mai frumoasă experiență a venit din posibilitatea de a sta lângă animale sălbatice, dresate, e adevărat, însă fioroase. M-a impresionat modul surprinzător de a trăi, de a reuși să creeze o atracție turistică din absolut orice. În această privință avem câte ceva de învățat de la thailandezi!", a spus Ilinca Vandici.

"I-am simțit dorul din momentul în care am ieșit pe ușă"

Întrebată cum a resimțit despărțirea de fiul ei, a spus că în fiecare clipă s-a gândit la el.

"I-am simțit dorul din momentul în care am ieșit pe ușă. În fiecare clipă m-am gândit la el, însă am fost salvată parțial de tehnologie pentru că vorbeam de câteva ori pe zi pe FaceTime și atunci măcar 0,1 % dorul se ameliora. A fost prima dată când am stat o perioadă mai lungă departe de el și sincer nu mi-a plăcut deloc, însă bebe e mult prea mic pentru a pleca în vacanță, mai ales că am început diversificarea, iar mamele înțeleg ce înseamnă asta. Oricum, nu consider că este indicat să îl chinui fiind atât de mic cu astfel de escapade, vom avea tot timpul din lume să descoperim lumea împreună atunci când va mai crește și se va putea bucura realmente de fiecare vacanță", a spus Ilinca Vandici, pentru Stildevedeta.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel