Ilinca Vandici, distrusă de o fostă ispită de la Insula Iubirii: „Ca femeie ai eșuat”

Ilinca Vandici, în podcastul lui Damian Drăghici
Ilinca Vandici, în podcastul lui Damian Drăghici

Bianca Roman, una dintre cele mai cunoscute ispite din cadrul reality show-ului Insula Iubirii, a declarat într-un interviu că este siderată de afirmațiile Ilincăi Vandici, în care vedeta Kanal D susține că i-ar ierta orice soțului.

”Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa.”

„Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte că doar el o să-l ducă la femei, nu eu.”

„I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute”, este doar una dintre declarațiile controversate făcute de Ilinca Vandici, în podcastul lui Damian Drăghici.

”Mă atrage un bărbat inteligent, șmecher, deștept, puternic din toate punctele de vedere. Asta înseamnă că el trebuie să fie mai potent financiar decât mine, da?! Asta înseamnă că face ceva astfel încât să ofere tot ce are nevoie o femeie de statutul meu.”

”Este de datoria unui bărbat să acopere anumite cheltuieli, de exemplu, o mașină de o sută de mii de euro. Am învățat de-a lungul timpului că un bărbat trebuie lăsat să facă astfel de cadouri soției lui. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce este nevoie, el nu se mai simte bărbat”, mai explica, în podcastul lui Damian Drăghici, Ilinca Vandici.

Ispita Bianca Roman: Cred că Ilinca nu și-a dat seama că acum este văzută de femeile puternice ca o disperată

Ispita Bianca Roman, care este în prezent o femeie de afaceri, susține că prezentatoarea „Bravo ai stil!” a devenit un exemplu nociv pentru tinerele generații de femei.

„Sunt mamă. Am o fetiță care, poate, se va uita la Ilinca Vandici, la aparițiile ei prin tot felul de emisiuni tv. Și, cine știe, o va lua drept model, așa cum fac alte mii de fetițe, de adolescente care visează să trăiască în strălucitoarea lume a showbiz-ului”, explică Bianca Roman.

„Ea spune că îi permite orice bărbatului, că dacă o înșală nu e o mare problemă, că bărbatul nu trebuie să se implice în creșterea copilului pentru că trebuie să fie șmecher. Și chiar să își ducă copilul la femei. Cred că Ilinca nu și-a dat seama că acum este văzută de femeile puternice ca o disperată a cărei lume s-a terminat la omul ăsta pe care tu îl numești bărbat și pe care, din spusele tale, îl ține (doar) 10 minute.”

„Dar îi spun, cu sinceritate și chiar cu milă, noi celelalte vedem bărbăția și respectul unui bărbat și când schimbă scutecul sau cumpără o pâine. Nu știu cum ești ca mamă. Din punctul meu de vedere, ca femeie ai eșuat”, a spus Bianca Roman pentru Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel