Ilinca Vandici, despre despărțirea de Ciprian Marica: Lucrurile nu se mai combinau

Foto: Instagram Ilinca Vandici
Foto: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a rupt tăcerea despre despărțirea de Ciprian Marica. 

Ilinca Vandici este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV din România și deși pare greu de crezut, a trecut printr-o mulțime de momente triste de-a lungul anilor și încă din copilărie. 

Prezentatoarea Bravo, ai stil! are acum tot ce-și dorește, o carieră de vis, o familie frumoasă și un băiețel de care este îndrăgostită. Cu toate acestea, până să ajungă aici, a trecut printr-o despărțire dureroasă, despre care vedeta a vorbit abia acum. 

Este vorba despre relația cu Ciprian Marica. 

Deși au trecut 10 de ani de când s-au despărțit, Ilinca Vandici a dezvăluit adevăratul motiv pentru care ea și fostul fotbalist Ciprian Marica s-au separat în anul 2011, după doi ani de relație.

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Ilinca Vandici și Ciprian Marica

Ilinca Vandici a trecut atunci prin momente dificile și a rămas cu sechele. 

În 2011, fostul mare fotbalist al naționalei României și vedeta de la Kanal D formau unul dintre cele mai populare cupluri din showbizul monden. După doi ani de relație, când fanii așteptau marele anunț al cererii în căsătorie, cei doi și-au spus adio. Ilinca Vandici l-a acuzat, atunci, pe iubitul ei că ar fi înșelat-o cu Bianca Drăgușanu, dar acum a ieșit la iveală motivul real pentru care prezentatoarea și fostul ei partener s-ar fi separat.

Ilinca Vandici a mărturisit că ea și Ciprian Marica nu se potriveau la gândire, întrucât ea dorea să se așeze la casa ei, să se mărite și să întemeieze o familie, în timp ce fostul fotbalist nu era pregătit, în acel moment, pentru un pas atât de important.

"În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al meu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii", a declarat Ilinca Vandici, într-un interviu la Kanal D.

Ilinca Vandici, despre divorțul de soțul ei: Îmi pare rău să vă dezamăgesc

"Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație. Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri. Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi. Bineînțeles că, după, ne împăcăm și ne iubim, dar nu uităm niciodată că avem un copil.

În momentul în care intervine un copil, fir-ar să fie de treabă, nu mai poți să fii de capul tău și să zici: "Nenorocitule, ai făcut nu știu ce, gata, la revedere, ne despărțim!". Eu [ziceam asta], înainte de căsnicie. După ce a venit Zian: "Hai, iubi, că nu e așa de rău. Te rog eu nu mai face asta, pentru că mă deranjează. Hai să încercăm să facem să fie bine, să fim fericiți!". (…) Deci divorț nu e, nu e!”, a spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici s-a căsătorit cu afaceristul Andrei Neacşu în 2017, după doi ani de relaţie. Cununia civilă a avut loc în mare secret în Tunari, localitatea în care cuplul locuieşte. Cel care a oficiat ceremonia este chiar socrul vedetei, care este primarul localității.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel