Ilie Năstase a fost înșelat de Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt a recunoscut că l-a înșelat pe Ilie Năstase, aceasta povestind  că în urmă cu ceva timp a încercat o relație cu un alt bărbat, potrivit spynews.ro

„Am încercat să îmi fac o relaţie. Nu a mers pentru că minţea foarte mult şi mai avea două relaţii paralele şi voia să fie şi cu mine.", a declarat Brigitte într-o emisiune TV, la nici un metru de Ilie Năstase, acesta neavând nicio reacție de  dezvăluirile soției. 

Bruneta susţine că nu vrea să mai audă de Ilie Năstase şi, de când a anunţat divorţul pe care nu l-a finalizat nici acum, ea şi-a făcut mai multe operaţii. Spune că acestea au fost făcute în speranţa că aşa îşi va găsi fericirea.

[citeste si]

"Eu nu m-am operat pentru Ilie. Îmi era frică că nu o să le placă la alţii de mine. Le-am făcut pentru mine. Eu deja mă văzusem o fem libera cand mi-am făcut operaţiile", a mai spus bruneta.

Ilie Năstase nu a părut foarte afectat de vorbele soţiei lui, iar la sfârşitul emisiunii a sărutat-o pe aceasta, deşi Brigitte părea că nu mai vrea împăcare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel