Idris Elba, favorit să îl joace pe James Bond

Un actor de culoare este favorit pentru preluarea rolului lui James Bond, faimosul agent secret britanic care, cel mai recent, a fost interpretat de actorul Daniel Craig.

Numele lui Idris Elba a fost vehiculat de mai mult timp ca un potenţial înlocuitor al lui Daniel Craig în rolul Agentului 007, iar în prezent actorul britanic de culoare pare să aibă cele mai multe şanse pentru a deveni viitorul James Bond după ce a fost numit într-un e-mail trimis de copreşedinta Sony Pictures, Amy Pascal, potrivit contactmusic.com.

"Idris ar trebui să fie următorul Bond", se spune în mesajul trimis de Amy Pascal lui Elizabeth Cantillon, fost vicepreşedinte executiv privind producţia în cadrul Columbia Pictures, compania care distribuie filmele din seria "James Bond".

E-mailul a fost publicat de Thedailybeast.com, după ce a apărut pe internet în urma atacului informatic din 24 noiembrie asupra reţelei companiei Sony Pictures, prin care mesaje, date personale şi informaţii confidenţiale, dar şi filme, unele nelansate, au fost publicate ilegal. Printre informaţiile publicate se află şi o variantă a scenariului pentru viitorul film cu Agentul 007, "Spectre".

Citește și: Rihanna, noua Bond girl. Partenera lui James Bond în următorul film

Despre Idris Elba

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba a fost recompensat, în 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV "Luther". Printre filmele în care a jucat se numără "Cercul de foc/ Pacific Rim" (2013), "Thor. Întunericul" (2013), "Prometheus" (2012), "Thor" (2011), "Rockenrolla" (2008) şi "Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom" (2013).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel