Ianis Hagi, petrecere de logodnă incendiară. Ce cadou a primit de la tatăl său

foto: Instagram, Ianis Hagi
foto: Instagram, Ianis Hagi

Ianis Hagi și-a anunțat logodna cu mare fast!

Petrecere mare în familia Hagi! Ianis Hagi și iubita lui, Elena Tănase, și-au sărbătorit logodna în cadrul unui eveniment care a atras atenția tuturor și a făcut subiect de discuție în primele pagini ale ziarelor. La doar o zi după ce a impresionat la Arena Națională în meciul dintre România și Andorra, fiul "Regelui" a dansat pe ritmuri macedonene și a avut parte de o seară cu totul specială pentru el și partenera lui.

După ce în vara acestui an, în luna iunie, Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita sa într-un decor de poveste din Paris, acum, cu doar o zi în urmă, fiul "Regelui" și partenera lui au dat lumii de veste că, în curând, cei doi vor fi o familie. Printre cei invitați la eveniment s-au numărat și membrii apropiați ai familiei, printre care sora lui, Kira Hagi, și vărul lui, Nicolas Popescu. Totul s-a petrecut în Constanța, orașul natal atât al fiului "Regelui", cât și al partenerei sale.

Ianis Hagi a optat pentru un sacou elegant de culoare albastră, în timp ce iubita lui a atras toate privirile într-o rochie roșie impresionantă, scrie gsp.ro.

Ce cadou i-a oferit Gheorghe Hagi fiului său

Ghoerghe Hagi şi-a dorit să le facă celor doi un cadou spectaculos, după oficializarea logodnei, mai exact o vilă de peste un milion de euro în zona Pipera. La finalul petrecerii, Ianis Hagi și Elena Tănase au refuzat cadoul de nuntă. Mijlocașul de la Deportivo Alaves nu a vrut să primească asistență financiară din partea tatălui său, spunând că un astfel de dar ar fi prea mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel