Adriana Bahmuţeanu trece prin momente dificile: "Am crezut că o să dau colţu"

Adriana Bahmuţeanu trece prin momente extrem de dificile. Prezentatoarea emisiunii "Necenzurat" a dezvăluit că a avut, joi, o zi în care a crezut că o să moară.

Adriana Bahmuţeanu a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care le vorbeşte prietenilor ei virtuali despre problemele prin care trece, scrie spynews.ro.

Vedeta a spus că joi a avut o zi atât de tensionată încât a crezut că o să moară. Totul e bine când se termină cu bine însă şi Bahmu are noroc să fie înconjurată de oameni care o ajută să treacă peste clipele grele.

"Una din puţinele clipe de bucurie ale zilei de azi (o zi tensionată de-am crezut că o să dau coltu') a fost revederea cu Loredana Latiş, fiinţa minunată căreia îi datorez enorm în devenirea mea ca om. Mulţumesc, Loredana!", este mesajul emoţionant postat de Adriana Bahmuţeanu pe o reţea de socializare.

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au trecut prin numeroase certuri şi împăcări. Cei doi au divorţat, iar acum se războiesc pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel