Hotărâre DEFINITIVĂ în dosarul în care Fulgy e acuzat că a tâlhărit un jurnalist

Fulgy
Fulgy

S-a aflat decizia definitivă a instanței după ce Fulgy de la Clejani a agresat un jurnalist anul trecut.

Fiul Vioricăi de la Clejani a primit o decizie neașteptată în dosarul deschis pentru tâlhărirea și jefuirea unui jurnalist.

După ce acesta a fost pus sub control judiciar, instanța a schimbat complet decizia, iar, în acest moment, fiul Clejanilor este liber, întrucât nu mai prezintă un pericol pentru societate.

„Admite cererea formulată de către inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAȘ. Înlătură din conţinutul măsurii controlului judiciar dispuse faţă de inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAȘ prin Încheierea din data de 02.08.2021 din dosarul 17297/301/2021al Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti obligaţia de a nu părăsi Municipiul Bucureşti, încetând astfel obligaţia prev. de art. 215 alin.(2) lit. a C pr. pen. Cu contestaţie în 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă.”, se arată în hotărârea judecătorilor, notează spynews.ro.

Decizia de anul trecut

În urma deciziei de anul trecu, Fulgy a fost avertizat să meargă la medic, pentru a-și rezolva problemele de comportament. Instanța a hotărât atunci:

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS , propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021. Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAS la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (...) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (...) dispune (...) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”.

Fulgy va pleca din șară, împreună cu familia

Artiștii pregătesc un proiect muzical de amploare, la care lucrează încă de la începutul anului: un concert la Bruxelles, programat pe 30 aprilie, în cadrul unuia dintre cele mai renumite festivaluri internaționale.

Ioniță a precizat că el și soția lui vor cânta piese vechi cunoscute, cu un plus de originalitatepe care le vor interpreta în stilul lor caracteristic.

„Acum venim cu un proiect la care lucrăm din ianuarie. Este vorba despre concertul pe care îl avem la Bruxelles, pe 30 aprilie, care este foarte important pentru noi pentru că face parte din cele mai prestigioase festivaluri internaționale.

Vom aduce în prim plan piese vechi, din secolul 18, 19, cântate în maniera Viorica și Ioniță, precum Bordeiașul și Bobârlica, iar noutatea este că am adus și niște elemente interesante.

Venim cu chitara electrică cu distors și va fi un stil etnic, rock, progresive. Organizatorul asta ne-a cerut și ne-am propus să nu stea nimeni jos.”, a declarat Ioniță de la Clejani pentru click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel