Hoț ghinionist la Buzău. Cum a ajuns să strige după ajutor

Imagine de TheDigitalWay de la Pixabay
Imagine de TheDigitalWay de la Pixabay

Un hoț a ajuns să strige după ajutor. Totul s-a întâmplat la Buzău. 

Un bărbat care a încercat să intre prin efracţie în Piața de Mărfuri Industriale din Buzău a cerut ajutor după ce a rămas blocat între gratiile de la intrare. Strigătele sale au alertat un trecător.  

Individul în vârstă de 33 de ani din comuna Săgeata s-a strecurat în incinta pieței, joi seară. Când a vrut să schimbe direcția camerei de supraveghere însă, mâna i-a rămas prinsă între gratii. Au urmat apoi câteva minute de chin.

Constatând că nu își poate scoate brațul, a început să strige după ajutor. Într-un final, un trecător l-a văzut pe hoț suspendat pe grilaj și a alertat Poliția Locală. 

Polițiștii au solicitat intervenția pompierilor, iar aceștia au tăiat câteva gratii. Bărbatul a fost condus la secție. 

Cercetările continuă pentru tentativă de furt calificat. Singurul prejudiciu provocat a fost tăierea porții metalice, potrivit Adevărul.

Alte incidente:

Hoț de mașini, prins în flagrant după ce un pensionar a fost trezit din somn 'de o presimțire'

În vara acestui an, un bărbat de 77 de ani din Pitești s-a trezit din somn 'de o presimțire' și și-a verificat dubița parcată în fața porții. Atunci a observat un bărbat care umbla la dubiță și a sunat la 112, urmând a fi sesizați polițiștii Secţiei 3 Piteşti şi Secției Rurale Poiana Lacului.

Polițiștii s-au împărțit în două echipe și au pornit în căutare. Între timp, dispecerul 112 a ținut legătura cu bărbatul de 77 de ani. 

În cele din urmă, una dintre echipe a ajuns la locul indicat, iar suspectul a fost prins în mașină. (Mai multe detalii, AICI.)

Un hoț a furat haine din magazin cu tot cu manechine

Scene ireale au fost surprinse la Bârlad, unde un hoț, ziua în amiaza mare, a furat haine dintr-un magazin cu tot cu manechin. Patronul magazinului a făcut publice imaginile. Tânărul a observat că nu era nimeni în magazin, s-a apropiat de manechin, l-a tras ușor, a privit în toate direcțiile, l-a apucat și a fugit. (Vezi VIDEO AICI.)

Un hoț de telefoane a fost prins după ce a apărut pe un live 

Utilizatorii de rețele sociale din Egipt au putut urmări un bărbat care, fără să vrea, și-a transmis chipul către mii de oameni în timp ce fura telefonul unui jurnalist. Acesta a fost numit „cel mai tare hoț din Egipt”, scrie BBC. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel