Un hoț de telefoane a fost prins după ce a apărut pe un live (VIDEO)

Pexels / Un hoț de telefoane a fost prins după ce a apărut pe un live (VIDEO)
Pexels / Un hoț de telefoane a fost prins după ce a apărut pe un live (VIDEO)

Un hoț de telefoane din Egipt a fost prins după ce a apărut pe un live transmis de pe device-ul furat.

Utilizatorii de rețele sociale din Egipt au putut următi un bărbat care, fără să vrea, și-a transmis chipul către mii de oameni în timp ce fura telefonul unui jurnalist. Acesta a fost numit „cel mai tare hoț din Egipt”, scrie BBC. Mahmoud Ragheb, reporter pentru site-ul de știri Youm7, transmitea în direct un reportaj pentru rețelele de socializare atunci când hoțul a trecut cu motocicleta și i-a apucat telefonul.

Transmisia a dezvăluit chipul tânărului hoț în timp ce se îndepărta de la fața locului fumând o țigară. Poliția a anunțat arestarea sa.

Reporterul transmitea despre cutremur

Potrivit Youm7, incidentul s-a petrecut pe un pod din Shubra Al-Khaimah, unde Ragheb raporta despre efectele unui cutremur cu magnitudinea 6,2 grade pe scara Richter care a zguduit părți din Egipt. Ragheb filma podul când telefonul i-a fost luat din mâini de hoțul care nu a fost numit. Odată ce imaginea surprinsă de cameră s-a stabilizat, a dezvăluit chipul unui tânăr care fumează o țigară și verifică ușor nervos în spatele lui pentru a vedea dacă cineva îl urmărește. 

Cu toate acestea, a existat puțină simpatie pentru situația curioasă a reporterului, majoritatea utilizatorilor depe rețelele de socializare concentrându-se pe comportamentul relaxat al hoțului, în timp ce smulgea telefonul și continua să tragă din țigară.

Un utilizator a comentat că „au murit de râs”, în timp ce altul s-a întrebat de ce omul s-a deranjat să se uite în spate lui în timp ce „toată lumea te urmărește”.

20.000 de persoane au urmărit în direct furtul

Peste 20.000 de oameni urmăreau transmisia în direct când a avut loc furtul și, potrivit cifrelor de pe Facebook, videoclipul a acumulat de atunci peste 6,2 milioane de vizionări și 45.000 de comentarii în puțin peste 24 de ore. Din păcate pentru hoț, transmisiunea live a feței în acest fel a făcut relativ ușor pentru autorități să-l urmărească. Ministerul de Interne a anunțat aseară că l-a reținut.

Într-o declarație, ministerul a spus că bărbatul nu are „un loc de muncă” și că de atunci a vândut mobilul furat unui comerciant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel