Hoț de 10 lei. Un tânăr e cercetat pentru că a furat produse de o valoare mică

foto ilustrativ dcnews
foto ilustrativ dcnews

Un tânăr a fost reținut pentru că a furat produse în valoare de 10 lei. 

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce a furat produse în valoare de 10 lei dintr-un magazin aflat în centrul municipiului Satu Mare, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), conform Agerpres.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare-Biroul de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi despre faptul că, în incinta unei societăţi comerciale situate pe Bulevardul Traian, o persoană ar fi săvârşit infracţiunea de furt. Poliţiştii au stabilit faptul că o persoana necunoscută ar fi profitat de un moment de neatenţie al angajaţilor societăţii şi ar fi sustras produse, cauzând un prejudiciu de 10,45 lei. Persoana bănuită de comiterea infracţiunii a fost identificată de către poliţişti în proximitatea magazinului, fiind vorba despre un bărbat de 28 de ani, din Satu Mare", precizează IPJ Satu Mare.

Conform aceleiaşi surse, prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru furt, infracţiune care se pedepseşte cu până la 3 ani de închisoare. 

S-a ascuns de poliţie într-un urs de pluş. Ce l-a dat de gol? 

Joshua Dobson, 18 ani, care era căutat pentru furt și infracțiuni rutiere, a încercat să păcălească poliția din Manchester în timpul percheziției făcute în casa lui, în iulie. Cu toate că ascunzătoarea lui era una foarte bună, iar polițiștilor nu le-ar fi trecut prin cap niciodată să-l caute în jucăria de pluș, ofițerii „au observat un urs mare care respira”. 

Dobson a fost arestat și pe data de 5 august a fost condamnat la nouă luni de închisoare, pedeapsă pe care o va executa într-un penitenciar special pentru tineri. Citește mai multe AICI

Orașul unde au avut loc cinci tentative de jaf bancar într-o singură zi

Asociaţia băncilor din Liban a decis în cadrul unei reuniuni de urgenţă ca instituţiile financiare să rămână închise pe 19, 20 şi 21 septembrie, după ce au denunţat atacurile unor clienţi cu depunerile îngheţate.

Ministerul de Interne din Liban a avut şi el vineri o reuniune de urgenţă cu toate agenţiile de securitate, după ce cinci bănci au fost atacate în cursul zilei - două în capitala Beirut, una la periferia oraşului şi două în sudul ţării.

Băncile, care au aplicat limite stricte privind retragerile de valută de la declanşarea crizei economice istorice în 2019, au fost atacate de oameni care au cerut să li se permită accesul la banii depuşi.

Îngheţarea acestor depozite face ca mulţi libanezi să se descurce cu greu în asigurarea traiului zilnic. Cei mai mulţi libanezi au depuneri în dolari.

Un bărbat a pătruns cu forţa într-o bancă din capitala Libanului cerându-şi banii depuşi, la puţin timp după ce un bărbat şi fiul său au intrat într-un mod similar într-o bancă din sudul ţării, plecând cu o parte din banii depuşi.

"Nu voi pleca până când nu îmi voi primi depunerile (...). Sunt om de afaceri şi am angajaţi de plătit (...). Am nevoie de drepturile mele", a strigat Abed Soubra din banca Bloom către jurnaliştii din exterior. Citește mai multe AICI

El a declarat că nu-şi poate conduce afacerea dacă banca îi dă doar 200 de dolari pe lună din depunerile sale, care sunt de peste 200.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel