Horoscop, vineri, 22 februarie, 2019

Horoscop. Pentru Scorpioni a  venit vremea rezultatelor materiale ale unei actiuni la care și-au adus contributia cu pasiune. Săgetătorii nu ar trebui să ducă dupa ei, la nesfarsit, dezamagiri sau amintiri care inca mai dor.

BALANTA

Te alaturi unui grup de persoane printre care te simti foarte bine, dar pana la un punct: barfa. Nu-ti place sa iei parte la asemenea discutii rautacioase si invidioase, mai ales daca vizeaza persoane fata de care tu ai respect si afectiune. Mai bine iesi din acel mediu, chiar daca la prima vedere ti-a facut placere sa fii si tu printre ei, pentru ca vei descoperi ca discutiile vor denatura de la simple barfe la reale acuze sau atacuri la persoanele din afara acelui grup. Tu nu ai ce cauta printre acei oameni, dar fii sigur ca, daca iti exprimi clar intentia de a parasi grupul pentru ca nu esti de acord cu barfa, vei deveni si tu tinta acelorasi atacuri.

SCORPION

A venit vremea rezultatelor materiale ale unei actiuni la care ti-ai adus contributia cu pasiune. Dar pentru ca nu ai fost doar tu implicat, ci un intreg grup de persoane, trebuie sa va recunoasteti unii altora rolul, pentru ca nu s-ar fi ajuns aici daca nu ar fi participat cu totii in mod egal. Dupa ce ati lucrat cot la cot impreuna, acum puteti celebra reusita tot impreuna, impartind roadele materiale tocmai culese si de care sunteti cu totii mandri. Se resimte un aer ca de sarbatoare in mediul respectiv, pentru ca fiecare e incantat de ce a obtinut: si sentimentul muncii implinite, si ceva bani in buzunar!

SAGETATOR

Nu trebuie sa duci dupa tine, la nesfarsit, dezamagiri sau amintiri care inca mai dor. E posibil ca cineva sa fi gresit enorm fata de tine candva si ii porti si astazi pica, dar numai de tine depinde sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna. Omul mai si iarta, mai si uita, si acelasi lucru trebuie sa-l faci si tu acum, pentru ca ostilitatea nu face bine nimanui. Amintirile neplacute pot disparea daca si tu vrei asta, pentru ca pot semana cu niste obsesii cu care te mai otravesti din cand in cand fara rost. Ce-a fost a fost, gata, treci mai departe, fara sa tot aduci la lumina trecutul!

CAPRICORN

Nu ajunge doar sa astepti pasiv ca un vis sa ti se implineasca, ci sa-ti creezi o strategie, macar la nivel teoretic, prin care poti ajunge mai repede acolo. Ai idei grozave care merita folosite, ai si relatii de care te poti folosi, ai baza acumulata in timp ce iti ofera informatia adecvata, deci ajunge doar sa sondezi un pic prin bagajul tau de cunostinte pentru a gasi calea cea mai potrivita. Vorbeste cu altii despre planurile tale, pentru ca s-ar putea sa gasesti si alte persoane care vor acelasi lucru, si v-ati putea uni fortele in acelasi scop. Comunica, asculta, impartaseste!

VARSATOR

Se termina brusc o sursa de venit pe care te-ai bazat o perioada. Bugetul tau poate suferi un hop abrupt, de parca ieri aveai suficient cat sa te simti in siguranta, iar azi te trezesti in fata unui portofel gol! Posibil ca la originea acestei situatii sa se afle si unele decizii gresite pe care le-ai luat de curand cu privire la banii personali, cheltuind in nestire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atat de util pe cat credeai. Fii mai drastic in cheltuieli, renunta la unele cumparaturi daca nu sunt necesare in acest moment, pentru ca esti gata sa faci o noua prostie financiara!

PESTI

Te faci vinovat de o situatie din care altul a avut mult de suferit, dar nu ai avut curajul de a-ti recunoaste greseala sau de a o repara cumva. Duci cu tine aceasta pata pe care incerci s-o tot ascunzi, dar, daca nu se vede, nu inseamna ca nu vor exista momente cand ti se va critica eroarea. Sanctiuni pot aparea si dupa atata vreme de cand ai comis greseala respectiva, pentru ca au existat marturii care pot oricand sa scoata la lumina faptele tale. Esti sfatuit sa faci ceva pentru a repara chiar si acum situatia, pentru ca inca se mai poate face ceva, inainte de a atrage asupra ta o pedeapsa mai severa.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel